kaardelenn
maof
Meraktan
momd herşeyim onların yanında diye kafalarına göre iş cevirmisler arkamdan herşey bittikten sonra söylediler ,ben ortak bir evde oturmam onca yıl kirada kaldiktan sonra gelip ne yanında otururum ne de sizi yanimda isterim dedim ama eşim her şekilde ailesine hak veriyor onların yanında duruyor ,evet yani evlendigim zaman çok saftim kendi ellerimle herşeyimi emanet edim gurbete gelin geldim ama nerden bilebilirdim kafalarında böyle planlar yaptıklarıni ..bunun dışında daha çok şey var bana karşı oldukları bende ailem arkamda durmaz diye şu an sineye çekiyorum çoğu şeyi en azından okulumu bitirip bı elimde bir diplomam bir mesleğim olsun diye durup dururken bı anda kızımı da alıp bosanirsam güvenip yanına gidecegim bir anlam bile yok ailem desem beterin beteri evlendirmek için okutmadilar beni ,böyle böyle herşeye boyun eğmek zorunda kaldım ,her bir adım atmaya çalıştığımda hep engellendim ,yok sayildim şimdi en azından kimseye muhtaç olmayacağım ,kendi ayaklarımın üzerinde durabilecegim zamanı bekliyorum ..belki daha çok yipranicam çok zaman lazım olucak ama onlara elbet bir gün doğruyu yanlışı ogreticem ..