momd sweetgirl valla konu sadece cinsellik değil ev içinde sohbet yoksa anlayış yoksa cinsellikte kötü oluyor. Haaa eşime göre kötü değildir benim fikrim. Vajinamda kötü zaten. İlişki konusunda kibarca cok kes konusmuslum da vardı artık istek azaldı bende
sweetgirl momd dediğini gibi sohbet felanda bittiyse onun pek önemli kalmıyor çift terapisine götürebileceğin biri mi eşin sadece bir fikir
momd sweetgirl hayır bir ara geçen sene kötü Birsenler yaşadık söyledim hayır gelmem senin sorunun var benım yok dedi. Zaten sohbet etmiyorsun desem yalan ediyorum dio bak sohbetten anlayışı işte bunu şunu yapcam devamlı anlatır yapacağı işe takıntılıdır yapana kadr kırk kez anlatır ev konusunda da her konuda. Bir hafta önce hastayım dedi ateş yok grip değil ishal hafif var vücudum ağrıyor diodu ama aşırı Tripli tahammülsüz konuşuyordu sonra düzeldi be ben o süreçte Altan aldım iyiki Altan aldın regl olacak kadınlar gibi tripliydim dedi yorgunluna verdim ev taşınma bebek sünnet benim ameliyat hepsi 3 haftada oldı dedim yorgundur ama artık beni yoruyor sürekli suratsız kızarak konuşur ben surat asınca sen hep suratsızsın der kapıyı gülerek açarım on dk geçmez moralimi bozar ben eve asık surat çekmeye mi geliyorum dio
momd kurabiyevarsimitvar dün öğlen düzeldik gibi sonra ergence bir hareketi oldu ailesine sinirli küs mutsuz gerçekten gergin ve bende patladı benle tartıştı ve dedi ki seni babana söylicem alsın seni yada kendine çeki düzen var bana dio sen kadınlık yapmıyorsun dedi bide. Ben asla aile katmam katmak istemem kavgaya ama bastı damarıma babama demesen adam değilsin dedim ve annemle konuştum ben sabah kahvaltı hazırlayan öğlen öğle yemeği yapan akşam ayrı yemek yapan evinde bebeği ile normal bir hayatı olan ve asla evi pis bırakmayan insanım eşim için bakım yapan bazen eşime kendim yürür yatağa çeken insandım da buna rağmen kadınlık yapmamış isem sen bul kendine dedim. Haaa babamı aramaya götü yemedi babam beni bebeğimle alır vermez babam beni tanır ailem hep arkamda abi kardeş anne hepsi yedirmezler ona akşam oldu pişman olmuş etrafım da dönüyor dedim git babamla konuş sustu utandı da tüm akşam şaka yapmaya çalıştı yüzümü sevdi yüzümü döndüm geldi sarıldı istemedim yatakta sarıldı ben döndüm o sarıldı sabah işe gitti hatalıydım dedi özür dilemedin dedim özür dilerim haksızdım her konuda dedi ve işe gitti ama beni soğumadım çok kırdı beni durduk yere benle kavga etti laf saydı hiç böyle biri değil evlendik evleneli bu babamı araya katması iki oldı ve biz genelde kavga etmeyiz bu şekil asla ve asla aileme onu kötülemem normalde hep överim. Noluyor böyle anlamıyorum ki asla götü yemezdi babama bişey demeye yemin olsun babam duyarsa ve ben gidersem asla ama asla geri dönmem anlaşmalı boşanırız dedim hayır dedi.
sweetgirl momd iyi yapmışsın yiyorsa arasaydı babanı ya yemez tabi bence eşinin gerçekten psikolojisi bozuk çift terapisti de değil onun kendi bir psikoloğa gidip seans alması lazım sen hiçbir şekilde alttan alma sınırlarını net koy ona göre alışsın hareket etsin
sweetgirl momd iyi yapmışsın yiyorsa arasaydı babanı ya yemez tabi bence eşinin gerçekten psikolojisi bozuk çift terapisti de değil onun kendi bir psikoloğa gidip seans alması lazım sen hiçbir şekilde alttan alma sınırlarını net koy ona göre alışsın hareket etsin
momd sweetgirl insan kaç yaşına gelirse gelsin anne baba sevgisi ister o kadr üzülüyorum ki eşime bu konuda sevgi görmüyor saygı görmüyor. Benim kaynanam çok garip son zamanlarda iyice kaynana kayınpeder bir oğulları hariç diğerlerinin hepsi ile kavgalı anne baba olmak bu değil ben memlekete gidince eşim tek kalıyor kaynanam yarım saat uzakta isteseler yemek yaparlar verirler eşime asla yapmıyor ben nişanlı iken eşim tek yaşıyordu ayrı sehirlerdeyiz kaynanamla ama uzak değiliz ramazanda eşim iki haftada bir giderdi ve şöyle sahurluk iftarlıl bişeyler yapıp verebilirdi ama yapmazdı yapmamış nasıl olsa eşim yemek yapmasını biliyor diye ama çalışıyor iftar saati yetişmez vs bilemiyorum yakında iken iyiler evlerinde iken ama uzağa gelince ölsek kalsak tınlamazlar
momd sweetgirl yemezdi eşim biliyor ailem arkamda ilk zamanlar görümce kaynana vs sanırlar ben doğuluyum beni şikayet etseler ailem bana kızacak oysa babama beni şikayet etmek yürek ister babam beni tanıyor ben yaşlı insanlara büyüklere saygılıyım asla laf etmem yüz çevirmem benim kusurum yoktur babam bilir ve arkamda durur bunu net anlamışlar eşimde gidersem dönmem eşim bana asık bide oğlumuz var. Elim genelde her dedimi yapan beni şımartan bir ınnsan ama bazen seytanları uğruyor ona
momd kurabiyevarsimitvar öyle yaptı. Hatasını örtmek için bana güç gösteriyor bana emir verir gibi sanıo korkacam boyun eğcem ama işler istedi gibi gitmez. Ama dün durdum yere bana gerildi patladı sonrası da mahcup oldu çekiniyor. Dedim beş sanşye baktın kadına bende beş saniye bir adamı organına bakayım sen susarsan bende susarım haklısın senin açından baktım olaylara ben haksızdım özür dilerim dedi sabah
kurabiyevarsimitvar momd Karşısında güçlü, haklarını savunan bir kadın görmekten korkuyor erkekler. Erkeklerin (ş*refsiz erkeklerin) en büyük korkularından birisidir bu. Kadının ondan kurtulması, kendi ayakları üzerinde durması.
momd kurabiyevarsimitvar ya ailem eşimi sever va ama beni de bilir babama böyle gitse vallahi babam kızar kapısı bana sonuna kadr acık geri de göndermez. Bu ailemle beni vurmaya çalışmaları beni sinir eden birşey varsa benim kötü yanım o zaman konuşsunlar. Ve gerçekten eşim arasa benim gibisini bulamazdı yeni eve taşındık bu taşındım ev bi arkadaşın eviydi ev pislik içerisindeydi ya eşim gördü biz yapamayız temizli diyip temizlikçi tuttu ona rağmen hala temizlemeye onarmaya çalıştınız yerler var dedim sana öylesi lazım. Haaa eşimde kötü biri değil işten eve evden işe öyle akşam gece gezmesi yok aile bilir eşim çocuğum der her zaman korur kollar ama bazen dengesizlesiyor yada ailesi yüzünden depresyon yaşayıp bana patlıyor artık alışmış olması umursamaması lazım.
yrgn1mmy momd bizimki de hem izlemiş hemde Allah karşıma çıkaracak ya bana da mesaj olarak videoyu atmış geçen iyi bir haşladım madem bakıyorsun ben giyiniyorum bana da bakarsın artık çalma el kapısını çalarlar seninkini dedim dışarıda baktığını gördüğüm an bana da bakan bulunur problem yok diyorum
momd yrgn1mmy kesinlikle öyle ben eşimde hiç öyle şeyler görmedim TikTok kesfetinr de kolay kolay öyle şeyler çıkmaz direk yanımda ben benle sohbet etsin ilgilensin isterken tiktokta resim çıktı karşısına müzikten kadın oldunu anladım beş on saniye bekledim alt tarafı beş saniye karşıma çıktı ben bakmadım dio dedim beş sanşye bende başka adama bi tarafına bakayım o zaman anladı haklısın özür diliyorum dedi empati kuramıyorlar basit geliyor oysa gurur kırıcı. Vallahi bizde ellimizi sallasak ellisi bunlara onu göstermek lazım ki eldekinin kıymetini bilsinler
yrgn1mmy momd ben artık öyle yapıyorum bu saatten sonra benimle olmak isteyen bana uyum sağlasın yeto yani it bağlar gibi eve bağladılar cidden yeto sıktılar ya
momd kurabiyevarsimitvar haklısın kesinlikle ben genelde susuyorum basıyor damarıma bende patlayınca rahatlıyor düzeliyor. Ya bı arasa ben akıllanmam biliyorum ama yakında evlilik yıldönümümüz ne yapabilirim nasıl yapayım evde romantık güzel bir gün geçirmek istiyorum tabi bide bebekliyim
momd yrgn1mmy valla eve bağladı diyemem ama baya kıskançta yaptını yaparım diom ağzını yayarak birile gülerek konuşsa aynımı yaparım diom deli oldumu bilir yaparım.
kurabiyevarsimitvar momd ben de anneme bıraktım geçen geceydi doğum günü ama bu olayın üzerine romantik bir geceyi hak ediyor mu düşündürür biraz
momd kurabiyevarsimitvar iki hafta sonra aslında ben iki hafta önce ameliyat oldum ev taşıdık ve gerçekten büyük yardımı dokundu estetik oldum ve bana bebeğime eşim baktı. Kötü anlar olsa bile çok iyi günlerde var o yüzden geçen sene yapmadık bu bizim ikinci senemiz. Bebeğimş bir yere bırakamam gurbetteyiz