balkabag sizin aradaki dengeyi sağlamanız gerekir, eşinizin ailenize karşı bir saygısızlığı yanlışı yoksa sevmiyoruz deyip gelmemeleri ayıp, benm olsam ben de gitmem ama siz neredeyse haftanın yarısını evde yarısını annenizde geçiriyor gibisiniz, ben eşimle tartışsam bile anneme anlatmam çünkü benim üzüldüğümü düşünüp annem daha çok üzülür ve ister istemez eşime karşı cephe alabilir, ablanız varmış onunla dertleşin, anneyi günde 3 kere aramak da fazla aileniz sizin evli olduğunuzu idrak edemiyor sanırım, annenizin sizi yönlendirmesi lazım aman kızım kocalarınızla iyi olun vs diye ama sizin anneniz istiyor ki eşiniz sessiz pısırık olsun kendisi de kızı da parmağnda oynatsın istediğinde gelsin istediğini yaptırsın ben böyle anladm annenizi kusura bakmayın, öncelikle arama ve gitme sıklığınızı azaltın tabiki her dertlerine koşun ama artık önceliğiniz eşiniz çocuğunuz olmalı bence, hiç şu açıdan düşündünüz mü eşiniz 10 günde bir kendi annesine gidip 5 gün kalsa yada izin günlerini sizinle değil anne babasıyla geçirse