nlyiry Kizlar korunmasız ilişki oldu normalde kullanmıyorum doğum kontrol hapı ama korunmasız olunca yasmin aldım bir tane içtim gebelikten oner mi 🫣
zarifhanim nlyiry Hayır önlemez. Düzenli olarak ve ilişki öncesinde kullandığınız zaman etkisini görebilirsiniz ancak. Regl süeecinde başlanılan bir hap zaten. Ertesi gün hapı korumasız ilişki sonrasında gebeliği önleyici olarak kullanılabilir.
zarifhanim nlyiry korumasız ilişki sonrası alınan doğum kontrol hapının bir koruyuculuğu olmaz ne yazık ki. Başka önlem alın derim. Sonradan pişman olmaktansa.
kurabiyevarsimitvar Korunmasız ilişki sonrası ertesi gün hapı alacaksın bacım doğum kontrol değil. Doğum kontrol her ay düzenli içilen hap. Bir de ertesi gün hapı çok hormon salgıladığı için yılda sadece 2 defa kullanabilirsin diye biliyorum
nlyiry kurabiyevarsimitvar hadi yaa şimdi ben gece bitane yasmin ictim saat 10 gibi gidip Alicam hapı hemen icicem bişey olmaz demi zehirlenmem haha bide fayda eder mi gebeliği onler mi yani
kurabiyevarsimitvar nlyiry 24 saat içinde alınıyor ne kadar erken alırsan etkisi o kadar iyi olur emzirmiyorsan yasmini düzenli kullanmaya devam et korunmasız Allah’a emanet gidersin valla