Elisam2022 Kızlar selamlar, birkaç gun önce rüyamda balık gördüm birkaç tane, bu gece de 2 kere test yapıp ikisinde de pozitif gördüm. Adetim de 11 gun gecikti psikolojik olarak rüyama giriyor olabilir mi bu durum 😀
Bahtsizbedevi_ Elisam2022 bende geçen gün yeni doğmuş kundakta kız bebeği gördüm kucağıma alıp seviyodum anlamı ne acaba
Elisam2022 Oluyorumanlasana Yapmadım canim ihtimal vermiyorum ya genelde 1 hafta falan gecikmeli oluyor
Elisam2022 Bahtsizbedevi_ Ay ben de hic bilmiyorum ki ruya anlamları nasil oluyor hayır olsun insallah
Bahtsizbedevi_ Bahtsizbedevi_ yanlış hatırlamıyosam rüya tabirinden @hayatsevinceguzell sen anlıyodun bakabilirmisin rica etsem
Elisam2022 Bahtsizbedevi_ Elimde yok ya eşime söylüyorum o da saçmalama yok öyle bir sey diyor deli ediyor beni
Bahtsizbedevi_ Elisam2022 anladım canım eşine gecikmem var belirtilerimde var desen belki ozaman alır yada kendin alma şansın varsa sen gidip al
Elisam2022 Bahtsizbedevi_ Söylüyorum da 12 senedir geri çekilme yapınca olmaz sanıyor insallah yoktur tabi allah isteyene versin
Bahtsizbedevi_ Elisam2022 kız geri çekilme korunma yöntemi değilki şimdiye kadar kalmadığına şükret 😂
Elisam2022 Bahtsizbedevi_ Eşim zamanlamasi iyi yapıyor kuzum 😀 is çıkışı test alacak. Sabah mi yapsam akşam da yapsam çıkar mi kesin sonuç acaba ya