Kızlar bugün oğlum okula başladı. Ama kreş gibi öyle söyliyim. Sabah onu okula götürdüm orada bekledim sonra eve geldik öğlene doğru, parka götürdüm eve girdik yemek filan yedirdim uyuttum. Neyse saat oldu 17:00 şu an. Ne kv ne kp bir defa aramadılar. Kp neyse calısıyor ona bişi demiyorum ama kv insan bi arar bi sorar. Kendi yeğenleri gösterisi olunca veya okul kapanırken onların gösterilerine gidiyor ama kendi öz torununu arama zahmetinde bile bulunmuyor. Bana bayılmıyor ondan eminim artık ama bunu inanın takmıyorum bari torununu ara. O senin oğlunun oğlu. Hani naptı, ilk gün nasıl geçti, insan merak edip aramaz mı. Ona boş geliyor herhalde bu durum. İnanın yeğeninin çocuklarını daha çok övüyor inanın bak. Daha geçen akşam birlikte otururken yeğeninin annesi oturuyorduk. Yeğeni ve gelini yoktu tabi. Ama onların oğlu söyle zeki böyle akıllı kv öve öve bitiremiyor. Ulan sen önce kendi torununu öv sonra baskasına geç. Onların çocuklarını övdüğü yetmiyormuş gibi yeğeninin eşini de bana övüyor. Yok şöyle iyi yetiştiriyor yok böyle iyi yetiştiriyor… 2 hafta önce kadını bana abartısız her gün övdü. Artık gitsin diye dua ettim. Akşama eşime söylicem. Geçenki durumdan bahsetmedim eşime çünkü önemsemedim. Herşeyi geçtim , beni sevmesin, telefonumu silsin umrumda olmaz ama insan torunu için arayıp bi sormaz mı ya naptı nasıl geçti diye. Bu kadar umursamazlık olmaz. Belki çocuğum olmasını bile istemedi belki beni seviyormış gibi yaptı ama sevmedi bile. Kendi annem aradı bu arada naptı ne etti sordu