lgrth tazeann arçeliği sevmiyorum annemde var hiç beğenmiyorum benimkini hor kullanmış olmasam aslında çekimi çok iyiydi de artık yaşlandı 😅 ucuz olanlarında çekim gücü düşükse almam gırgır alırım daha iyi 😅
tazeann lgrth bende beyaz eşyamda memnun değilim arçelikten ama süpürgem muhteşem aynen daha mantıklı gırgır almak 😅 Philips daha iyi diyorlar bi araştır istersen
kurabiyevarsimitvar tazeann Bende de bissel var şuanlık baya memnunum çekim gücünden inşallah zamanla böyle olmaz o da yine de ne olur ne olmaz diye emektar süpürgem köşede bekliyor ama aşırı rahat bir şeymiş sil süpür aynı anda yapmak rezil oluyomuşuz resmen
tazeann kurabiyevarsimitvar ilk defa duydum bu dediğin markayı evet gerçekten rezillik miş günlük silmeye çok basit oluyor viledanın suyuyla uğraşmıyosun doldur dök bide bu yönünden çok memnunum
kurabiyevarsimitvar tazeann Aynen o zaten bel falan bırakmıyordu adamda. Bendeki kablolu normalde kablolu istemiyordum ama memnunum bir zorluğu yok ben de ilk defa duydum markayı neyseki iyi bir şey çıktı
kurabiyevarsimitvar lgrth yok ama aynı markanın hem sil/süpür hem de halı yıkama özelliği olan modeli var o pahalı olduğu için bunu aldık