babyysss lisede10.sinifta sınıfa sonradan geldi bir arkadaşı ile beraber görür görmez ıııy tipe bak dedim bir kaç ay sonra arkadaş olduk çizimlerimi yapmaya başladı benden hoşlanıyormus ama denememis 12 . sınıfa geçince beraber geldiği arkadaş i bana sürekli ne güzel olursunuz ha falan diyip duruyo bnde uğraşıyor diye he knk he diyorum neyse bir gün bizim lanet çizimdenn not almamız lazım gece yarısı olmuş hala çizime uğraşıyorum ama bir poh olmuyor tabiki bana Instagram dan bir mesaj geliyor ama bn gizli hesap kullanıyorum o sıra babam öğrenmesin diye bana konuşmak istediğini söyledi bn kabul etmedim sonra bana o okulda zaten 5 kız var hepside orusbudur konuşmasak belkide bnm için daha iyi yazıdi bnm sarteller attı gecenin ikisi sınıf grubundan numarasını aldım bunu aradım ana bacı sövdüm kapattım yarım saat sonra mesaj sakinlestiysen arayabilir miyim ?
Ara dedim aradı bu hesap bnm adıma ama bnde dehil kuzenim kulalniyor biriyle konuşmak için aldı sana da yazmış özür dilerim dedi bn kapattım telefonu ama ne mesajlar attm karışmam bundan sonra basına birşey gelirse babama söyleyecem falan ama nerde sıkar babam ağzıma sıçar Instagram kullandığımı bilse çünkü sürekli okumami istedi sürekli bir meslek sahibi olmamı bekledi başka birşeyle oyalanma derdi neyse bir gün sonra okula gittim selam verdim almadı soru sordum bakmadı falan ikinci ders bana bir kağıt verdi sıranın altına bak artık diye bir buket yaptırmış özür dilerim falan yazıyor öyle tekrar konuşmaya başladık oyun falan oynuyoruz bütün sınıf sınıfta üç kız varız iki kız alkol alıyor sigara içiyor falan bn kapalı biriyim birşey kullanmıyorum sigara sadece o da aile meseleleri yüzünden başladığım için okulda olan bir durum değil yani neyse akşam konuştuk Instagram dan gece konuştuk gece saat 23 .30 da bn çarşıya gidiyorum beni bekler misin dedi bnde bu saatte ne işin var deidm abimi almam lazım dedi iyi deidm ısrarla birşey istiyor musun yarın veririm dedi bnde yarın doğum günüm bı çikolatani alırım hediye olarak dedim tamam dedi ben beklerken uyumuşum niye bekliyorsam zaten 😂 sabah benim okuldaki dolabımdan kitap almam lazım bir açtım kocaman bir kutu üzerinde İngilizce yazı içi çikolata süt vs vs seyelrle.dolu içinde bir not var ingilizce yazıyı evde çeviri yapar mısın yazıyor teşekkür ettim bn sınıfa geldim kızlar bana sürekli soruyo kim bu kim bu diye söylemedim biz akşam konuştuk yine teklif etti kabul ettim yazıyı cevirir misin dedi çevirdim seninle bir ömür beraber olmak istiyorum beni her halimle hayatına kabul edip benimle bir ömür yaşamak ister misin yazıyordu tabiki evet dedim ilk evlilik teklifini o gece aldım öyle başladı kimse bilmiyordu bizim sevgili olduğumuzu ama her Sabah masamın altında bir gül oluyordu kızlarda haliyle merak ediyordu okullar ara tatile girecek zaman sınıftaki diğer kıza bana evlenme teklifi etmek istediğini söylemis plan yapmışlar gümüş bir yüzükle çıkmaz bir sokak da aldım o kadar güzel süslemişler ki orayı çok güzeldi hala aklımda her saniyesi okul bitti sürekli beni isteyenler oluyor hayır diyorum ama annem zaten ilk günden beri sevgilim olduğunu biliyor hatta buluşmaya gidecek zaman eşim annemden izin alıp beni arıyordu bugün buluşalım surda diye beni gelip alıyordu arabayla en son ben babama sevdiğim biri var uzun zamandır görüşüyom dedim babam araştırdı on beş gün surundurdu beni vermem diye en son kaçarım dedim mevbur kaldı kabul etmeye askere gitmeden onbeş gün önce Nisan yaptık askerden geldikten on beş gün sonra da düğün yaptık çok şükür Allah’a çok mutluyuz iki kız anne babası olduk 🧿🤲daha neler neler var ama kalsın