sizene Kızlar taşınacaktık bildiğiniz gibi eşim vazgeçti ucuza ev yok dedi geçti ailesiyle konuştuktan sonra . Bende eşimle arama mesafe koydum . 6 gündür ben yokmuşum gibi evin içinde bazen küserdik ama günaydın mesajı atardı şimdi yok anladim aileci olduğunu. Ben burdan kurtulmak istiyorum kaçmak istiyorum sığınma evine mi gitsem bilmiyorum. Maaş ne zmaan bağlanıyor ayrılınca mi ev tutsam benim memlekette uygun evler o maaşı oraya versem kiraya . Ama ev tut et birsürü para gider o da yok . Babadan maaş bağlıyorlar ya ondan bahsediyorum ne yapmam lazım fikrinize ihtiyacım var . Üstüme yürüyen babası abisi ama hala konuşuyor hata nişanlısının kuzenin düğünü varmış abisi yazmış tamam gideriz yazmış .hayata olan bana oldu sevmiyor beni bende onu cahilik evliliği oldu benimki
TombulHatun sizene senin kocan olacak herife de ailesine de diyecek laf bulamıyorum, babandan gelecek yetim maaşını soruyorsan onun bağlanması için resmen boşanmış olman gerekiyor, sgk başvuruyorsn ve yaklaşık 45 gün 1 ay sonrasnda bağlanıyor,
kaardelenn sizene Allah herkesi böyle eşlerden korusun. Kendimi bu konumda düşününce bile çok sinirleniyorum
Meraktan sizene çocuklar için sosyal hizmetlere başvur kuracagın eve gelip bakarlar o ara boşanma davası da açarsın sosyal hizmetlerden çocuk başına yardım veriliyor sonra belediyeye başvur gıda fatura giym yardımı veriyor az veriyorlar ama en azından masraflarına destek olur babadan gelen maaşla birde nafaka alırsan idare edecek kadar geçinirsin kadın sığınma evinde n çıkmadan işte buluyorlar merdiven silme vs çocuklarına bakabilecek şekilde düzen kurmaya yardım ediyorlar çare çok şartlar zor ama kafaya koyduktan sonra bir sürü yardım kuruluşları var
Bahtsizbedevi_ sizene ah canım bu kocadan aileden bi poh olmaz derhal o aileden uzaklaş sığınma evine git orda iş imkanı sağlıyorlar sanada çocuklarınada bakarlar ayrı eve çıkıp iş bulana kadar belliydi zaten eşinin vazgeçeceği ben ne dedim napıp nederler eşinin aklına girer vazgeçirtirler demiştim hakkında hayırlısı olsun kuzum benim
momd sizene kocanda zerre gurur adamlık olsa bu kadr rahat olmazdı ama yokmuş sen onu boşa. Şerefine ailesine sahip çıkamayan erkek tanga giysin
sizene Meraktan yok canım post açamadım açtığım günün ertesi günü evden çıktım mesaj attım ev tut çık o evden yoksa boşanalim Dedim 9. Gün ev bakıyormuş evi toplamış herşeyi