syleyememm Arkadaslar denk geldım ama nasıl yapılıyor tamam sadeec su tutuluyor ama anmalıyorum ki nasıl oluyor 🤣🤣nasıl anlacagım
Eskobar syleyememm tazyikli tarafa getirim pipişine doğru tutuyorsun Bekarlar için keşif olabilir ama evlileri kesmez😂😂
elsa57 syleyememm ya tazyikli aç ama ben daha farklı olarak bildiğin kaynar suyla yapıyorum volaaaaa hahshahhs sadece kaynar patlıyor beni hahahah
Cagla1903 syleyememm Suyu klitorus e tutacaksın veya hassas bölgeye suyu tayzik yaparsan daha çok zevk verir
syleyememm aysglhale delirsem Ama ben mi anlamıyorum mastürbasyon gbı olmuyor yanı hanı bunda bosasaldgını anlıyosun ama bunda ya bosalacak kadar tutmadım
Meraktan elsa57 😄 ay mast için degil ama bazen yıkanırken tertemiz olmak amacıyla su tutuyorum sıcak su rahatsız ediyor nasıl hoşlanıyorsun öyle😁
topuklukadin Ben genelde tazikli suyu acımayacak kadar acıp klitırisime tutuyordum ya da o başlıkla birlikte çıkıntılı lastik yerleriyle oturur pozisyonda bacaklarımı açarak daireler çiserek orgazm oluyordum.
Eskobar syleyememm bu yüzden olamıyorsun Erken geldiği için hangi pozisyonda zevk aldığınıda bilmiyorsun Sprey falan kullandınızmı Zevk odaklanma işi boşalma olacak diye odaklanamıyorsun