Eskobar Kızlar buzdolabımın bir tarafı böyle oluyor temizliyorum temizliyorum böyle ayarı hep aynı ama üç aydır falan böyle oluyor Servis çağırmak istemiyorum o paraya yeni dolap alırım🙄 Neden olur ki bu
aysglhale Eskobar derecesi yüksektir bide gıdaların arasında 4parmak boşluk koy sana tavsiyem tümünü çıkar fişini cek erişin sirkeli suyla temizle güzelce yeniden çalıştır hiç olmuyorsa fanı düzenli çalışıyordur ama dediğimi yap.
TombulHatun Eskobar imkanın varsa 1 gün fişini çekili bırak sonra temizle yerleştirirken dolabn duvarları ile ürünler arasına 3 4 parmak mesafe bırak bir de sıcak yemek koyma aklıma ilk gelenler bunlar esko
Eskobar TombulHatun 4 hafta kapalı kaldı açtığımda yine hemen tutmaya başladı Sıcak yemek asla koymam bilemiyorum neden oldu servis çağırsam giden paraya yanarım ayrıca ne söyleyeceğinide bilmiyorum
TombulHatun Eskobar ben buzluk diye düşünmüştüm buzdolap böyle karlanıyorsa bence servis çağır hiç karlanan buzdolabı görmedim genelde buzluk karlanır
Eskobar TombulHatun bizim yeni dolaplarda türkiyenin eski dolapları gibi Hani arkası buzlu olan varya Hafif buzlanırdı bazen ama erir akardı bi deliği var ordan gidiyor ayarını en yüksekte tutuyorum yani en sıcak 8 derece yani Ama şimdi orası koca kalıp gibi buz