Benbenimsenkimsin benim kocada o taktik işe yaramıyo ama senin kocan istekliyse yarar. Farklı şeyler deniyorum ben. Pijama tercih ediyosan bir süre rafa kaldır gecelik giyeceksin hafif dekolteli. Çok gösteren şeyler de ilgi çekmiyo. Hafif kararında bir dekolte. Duşunu alıp güzel kokulu losyon vs de sürdüysen vücuduna tamam. Biraz saçınla başınla oyna yanındayken. Salına salına yürümen lazım bu arada su alma bahanesiyle. Bu göstermek oluyo. Eşinin libidosu normalde yüksekse asla kayıtsız kalamaz. Bugün de çok yoruldum erken yatıcam de verme. Eşin yokken biraz iddialı giyinebilirsin evde. Fantazi kıyafetleri var bazıları gerçekten aşırı iyi oluyo aynada bakınca kendime aşık oluyorum. Benzer bi duygusal dönemden geçiyordum eşimin ilgisizliğinden neyse parasına pek bakmadım en beğendiğimi aldım. Bi akşam yeni bişey aldım giyeyim bak nasıl durmuş dedim. Ayna vardı odada aynanın karşısında çok iyi değil mi dedim püskülleri vardı kıyafetin salladım biraz kendime bakıyodum. Adam çıldırdı sen gel bi şöyle dedi. Canım istemiyo dedim gittim 😂 eşinin seni övmesini kadınlığına hitap etmesini bekleme sen kendini öv eşinin yanında ve sadece kendileri istediğinde ilişki olacağı düşüncesini de yıkman lazım.