TombulHatun ardle bildiğim kadarıyla yok şuan sadece telefonla kayıt oluyor diye biliyorm sonradan eklenir mi sormak lazım @NaimeYilmaz Bu arada hoşgeldin özlemişim ardleyi 😘
Eskobar ardle yazdım diye biliyordum sanırm yazmamışım kızım nerdesin seeeeeeennnnn Ardleeeee hoşgeldin rouge yş hiç sevemedim😂😂
ardle Eskobar canım tatile gittim giremedim sonra dedim giriyim bir bakıyım bu sefer de sifremi unutmustım dedim aman tatile devam en son geldim iste 🥰
TombulHatun ardle rouge hiç bizden gibi değildi Ardle daha düğün hazırlığı yapan nişanlı kız kardeşim gibi hala 🥹
ardle TombulHatun cidden ya baya oldu hala konuşabiliyoruz Birbirimizin nerdeyse herseyini biliyoruz gerçek hayatta arkadaşlarımızdan daha cok muhabbetimiz bilgimiz var belkide bir dostluk kurmusuz üstelik birbirimizi gormesek bile bu cok özel
TombulHatun ardle evet o yüzden peridenin yeri bende çok başka keşke seninle de reelde görüşme şansm olsa çok şükür buradan tanıştğm görüştüğüm konuştğm 1 2 kişi dışında kimse beni pişman etmedi ❤️
burjuva TombulHatun aa burda görüştüğünüz kişilerle reelde de görüştünüz o zaman 😮 kim pişman etti niye çok merak ettim
kurabiyevarsimitvar burjuva ay ben de yine bu tür bir yerde birisiyle tanışmıştım ve birbirimizi pek sevmemiştik şuan 7 yıllık en yakın dostum olur kendisi xlwmqxöwşqld
TombulHatun burjuva reelde görüştüğüm bir kaç arkadaşım var zaten çoğuyla aynı şehirde bile değiliz ama o imkanı yaratıp buluştuk, pişman etti dediklerimle de çok şükür büyük birşey yaşamadık gönül kırgınlığı var sadece
burjuva kurabiyevarsimitvar bizimde diğer uygulamadan var grubumuz birini pek sevmedik diğerini reelden tanıyoruz birisi de benim mhallemde görüşüyoruz ara ara çok kibar ve düzgün biri seviyorum kendisini