14949894 bus06 açma bence de boşver. Tlf sessize al hatta, onun arayacağı saatleri bilirsin. Eşin de niye açmıyorsun derse söylersin. Benim ve bebeğimin huzurunu bozmaya kimsenin hakkı yok diye o zaman anlar. Anlamazsa da kendi bilir yani
14949894 14949894 hatta dersin ben senin hatrın için saygı duyuyordum ama annen hareketleriyle kendinden iyice soğutuyor diye
bus06 14949894 benim okulda bir günüm boş onu ezberlemişti Bu yıl boş gün yok falan dicem ya arıyor eltinin kötü şeylerini anlatıyor dinlemiyorum geçiştiriyorum anlamıyor o kadar beyinsiz
bus06 kurabiyevarsimitvar imkanı yok ya güneydoğu yanıyor Bekarken ben idare ediyordum Ama evliyken imkanı yok
14949894 bus06 eltinle de aranı bozmaya çalışıyordur aranız iyiyse onla, bu kadar ileri giden bunu yapmaktan da utanmaz çünkü
kurabiyevarsimitvar bus06 aynen ben de ve havalar eskisinden daha sıcak gibi özellikle hamileysen çocuğun varsa aşırı bunaltıcı
kurabiyevarsimitvar 14949894 helal olsun bacım valla Rabbim en kısa sürede en güzelinden en az yakanından klima nasip etsin💘
14949894 bus06 afedersin ama ohaa yani, o bence biraz da heralde kendi içindeki duygularını açığa çıkarmak için onu kullanıyor olabilir, yine de günahını almak istemiyorum ama
14949894 kurabiyevarsimitvar valla şimdiye kadar ne bilim hiç ihtiyaç duymadık bacım, amin diyim yine de 🤲😂🤭