Selam bebeklerim.. en sonki postumdan sonra çift terapisi felan almaya başladık çocuk var ortada dedim ama yok olmayınca olmuyor demek ki.. eşimi ilk tanıdığım aşık olduğum zamanlara dönüp bakıyorumda asla bu adamla alakası yok. İlgili, şefkatli, merhametli ve en önemlisi dürüst.. ha o zamanlardaki bendende eser yok tabi, gözlerimin içi gülerdi benim cıvıl cıvıl bir kız çocuğuydum. O zamanları hatırladıkça kalbim acıyor.. oysaki bu zamanların hayallerini nasıl güzel kurmuştuk mutlu çocuklu ve her daim birbirini çok seven olacaktık. Daha önce beni aldatma girişimleri oldu ama erkenden yakalayınca başaramadı. Kadınlarla konuşmalar mı dersin kadınlara sana aşık oldum demeler mi dersin başka isimle kaydetmeler mi dersin eski sevgilisiyle görüşmeleri mi dersin.. biliyorum bana çok kızacaksınız çoğunuz ama çok seviyordum gözüm hiçbişeyi görmüyordu. Son zamanlarda bırakmıştı yani çocuk olduktan sonra biraz durulmuştu diyelim. Bugün yemeğe götüreyim sizi dedi tamam dedim neyse bi baktım kuzeninin eşide bizimle geldi. Neyse dedim sorun yok araları baya iyi eşimle. Ama bu adamla eşim sürekli birbirlerine kadın fotosu atıp konusuyorlardı yok bu kadın tas gibi şapka çıkarırım felan gibisinden. Ortamdada konusu açılınca adama dedimki abi ben istemiyorum bak gerçekten zaten evliliğimiz iyiys gitmiyor uzatmalardayız atma öyle seyler dedim biliyorum suç benim kocamda adam madem atıyor sen neden yorum yapıyorsun orası ayrı mesele.. neyse kalktık yemekten eve gelene kadar arabada burnumdan getirdi yok adam bozuldu da neden öyle diyorsunda sen benim etrafımda hiçkimse kalmasın istiyorsunda adam bana bundan sonra hiçbiseyini anlatmazda felan baya söylendi. Lütfen başım ağrıyor benimle tartışma muhattap olma bi süre dedim. Ne konuşucam la seninle dedi. Ben kendinin ağzına sıçıyormuşum. Ben ağzına sıçsam bunlardan birini bile yapamazdı orasıda daha baska mesele. Çok yoruldum kızlar. Ruhum yorgun bedenim yorgun kalbim yorgun ben işin içinden nasıl çıkacaım bilmiyorum nerden tutsam elimde kalıyor. İyi yönleride yokmu tabi var çok iyi bir baba ne istesek yapar biseyde gözümüzü koymaz ama sadece bu kadar. Ben artık arkasında dedektif gibi gezmekten yoruldum beni herseyden süphe duyan paranoyak birine çevirdi.. kendime çok uzaklaştım neyi severdim ne yapmak beni mutlu ederdi hepsini unuttum yemin ederim. Çok birşey istemedim sadece sevsin dürüst olsun dedim. Ben onun için tümm ailemi arkamda bırakıp bilmediğim hiçkimsemin olmadığı bir ülkeye geldim neyim yoksa yerine sen varsın dedim çıtkırıldım olmadım gel al demek yerine kendim gittim, ağır taşıyamam demek yerine hemen yüklendim bilmiyorum bu kadarmı çirkin değersiz bir kadınmışım ben?…