Kızlar eşimin çok yogun calışma hayatı var buda cinsel hayatımıza yansıyor daha 2.5 yillik evliyiz ve ilişkilerimiz haftada 1 yada 10 de bire duştu oyle oncada o erken boşalıyor bende tam daha rahatlamadan bitiyor 2.cisini istedigimde ya uykusu geliyor yada bebişimiz uyanıyor yapamıyoruz benim rahatlamadigimi ifade ettigim halde hicbisey yapmıyor en son pazartesi akşamı yapmıştık bu akşamda hevesim vardı o salonda otururken bende yatak odasından ona foto atip bekledigimi soyledim oyun oynadigini gelecegini soyledi tam 50 dakika sonra geldi bende sinirlendim ustumu giynip kızımın odasına geldim oda ne oldu trip mi atıyorsun dedi evet dedim sonra daha bisey demedi acayip sinir oldum onceki gibi degil evliligimiz nebilim simdi resmen iliskiden iliskiye opusuyoruz uzaklaştık birbirimizden hatta son 2 iliskide artık onu nasıl ozlediysem yada o duygusal bosluk nasıl buyuduyse iliski sonrasında garip bisekilde aglama hissi geldi agladım icim yanıyor iliskiye girmek istiyorum ama o boyle yapıncada soguyorum bana bi akıl verin beni anlamasini istiyorum ama yok bos sanki hersey beni artik sevmedigini arzulamadigini dusunuyorum boyle olabilirmi