Sinsipisi kurabiyevarsimitvar kurabiyevarsimitvar duygusal boşluktan oldu dedi psikolojisi iyi değildi 4-5 aydır aramızda iyi değildi hiç boşluğa düşmüştüm dedi zaten konuşmayı kestim falan diyor yeminler ediyor ama ben yine de artık güvenimi kaybettim tekrar yapar mı diye düşünüyorum
kurabiyevarsimitvar Sinsipisi aldatmanın, yahut aldatmayı düşünmenin hiçbir bahanesi olamaz. İsterse kendini yerlere atıp ağlayarak tepinsin.
she Sinsipisi peki siz aranız iyi değil diye duygusal boşluğa düşüp eşinizi aldattınız mı sizce bu bir bahanenimi
buzdankalpler Sinsipisi bu bir bahane değil. Ciddi süreçlerden geçip ruhsal sıkıntılar yaşayan kişilerin eşleri hep boşluğa düşüp aldatsın o zaman nerede kaldı sadakat iyi gün kötü gün sözü. Ben kocama yakın olmadım o yüzden başkasına gitti fikrini size aşılamaktan başka şey değil. Daha ileri gitmek istemiyorum. Kendinizi bu konuda suçlu hissedip eşinizin yaptığını makul görmeyin yeter. Affedip affetmemek veya affetmek için belirleyeceğiniz koşullar size kalmış. Eşinizin söylediği şekilde kabul edip yaşananları yoksayacaksanız çok da uzakta olmayan bir gelecekte eşiniz yine boşluktaydım diyecek
Cagla1903 Sinsipisi Sende inandın mi maks aldatan erkek savunması duygusal boşluğa düşmüşmüs sende dünden razisin affetmeye bukadar normal anlatman normalmiş gibi aynısını sen yapsan ne derdi acaba sadakati bozmaya dünden razıymış duygusal boşluk yok şeytana uydum
tuba55 Sinsipisi nelerini gördüm yok dedi yapmıyorum dedi hergun yeni biseyi çıktı bir kere bile olmuş olsa bundan sonra hep Bi şüphe kalacak içinde kendimden biliyorum
Aselparlaa Sinsipisi nedense hep erkekler tramvatik bir şekilde boşluğa düşüyor ve başka kadında teselli buluyor. Belki ilk belki de senin ilk yakalayışın. Ama son olmayacağına emin olabilirsin.
karamelek21 Sinsipisi bence aldatir cunku affedersen yapan yuz aliyor ve yine yapiyor, bilmiyorum Rabbim kimseye yasatmasin ama benim basima gelse ben birdaha guvenemezdim,bu sebebtende asla huzur icinde gitmezdi evliligim