Kirmizisarap Bilmezlerrkii 😳 içimden gelmiyor pat diye! Yorgunum başım ağrıyor uykum var de bari. Geçiyormuş ama bu dönemler tecrübeli anneler öyle söylüyor. Bakalım bekliyorum
Kirmizisarap Panda işte spontane gelişen şeyler onlar bile güzel o heyecanı çok özlüyor insan. Rutin monoton bir cinsellik yerine o arabadaki o iğrenç şeyleri tercih ederim.👀
Nietzsche Panda aynen şu sigaranın dışında naylon minik poşet varya onda görseniz naparsnz ,ona iğrenç dedim 😂😂
Nietzsche Kirmizisarap kız sevgiliyken herkeste öyle olur ,evlenince tabi bir düzen oluyor evin oluyor ama heyecan katmak size bağlı tabi
Kirmizisarap Nietzsche ben üstüme düşeni yaptım artık hep ben hep ben kusura bakmasın. Kinlendim yine adama durduk yerde🤭
Kirmizisarap Panda canım benim ne jartiyeri ne kelepçesi ne kırbaç penis yüzükleri kaydırıcı azdırıcı jeller yenilebilir masaj yağları titreşimli oyuncaklar vücut çorabı vs vs vs. Hep bende bir renk çabası karşımdaki ÖKÜZ!
Ogzns Kirmizisarap oha bunların hepsini denediniz mi valla bende heyecan katmak için denemek isterdim ama eşimin tepkisi nasıl olur bilmediğim için çekiniyorum bir defa jartiyer giy demişti ama gitmedim siz onu giyip direk karşısına mı çıkıyorsunuz nasıl oluyor bu işler 😂
Kirmizisarap Panda konuyu kapatıyor sinirleniyor. Geçen akşam kendimi yetersiz hissettiriyorsun dedi bana. En korktuğum şey geldi başıma. Artık hiç yanaşmaz. Sürekli dilimde çünkü eleştirel yaklaşıyorum ama o da ciddiye alıp konuşmaya çekiniyor hep. Utangaç zaten mizaç olarakta. Sanki ben erkek o kadın🥺
Nietzsche Kirmizisarap valla benim kocam öküz gbi şapar ,ben yinede ay 5 dk için duş mu alıcaz diyorum adam deliriyo daha da azıyo ,gülüyo yani ,yetersizmiyim demiyor😂 halbuki 5 dk da değil ,benim uydurmam