Bonibon_ Canlarım benim alnım çok küçük. Şal takarken saçlarım yanlardan üstten hep çıkıyor çok sinir bozucu. Alnım minicik olduğu için bone takmıyorum kötü duruyor. Lazer olsam alnımda sivilce kararma olurmu. Tavsiye eder misiniz.
buzdankalpler Bonibon_ pişman olabilirsin. Sorununu çözmek yerine daha kötü hale getirebilir. Yüzüne ipl yaptıranlar bi video paylaşmıştı. Daha kalın ve yoğun tüylenmeye dönmüş bazıları.
TombulHatun Bonibon_ boneyi tam saç bitiminde takabilirsin bonesiz ne yaparsan yap o saç görünür gibi, ama yüzüne anlına lazer yaptırma bitmiyor ben yaptrdm çoğalma yaşamadm şükür ama bitmedi iğneli bitiriyor sadece
Bonibon_ buzdankalpler Bende hiç dokunmak istemiyorum aslında. Çünkü pişman olacağımı biliyorum. Bi de bu yüz. En çok dikkat ettigim şey. Son pişmanlık fayda etmez yaptirmayacagim🌹
Bonibon_ TombulHatun Alın küçük olduğu için bone her türlü kötü duruyor. Neyse pişman olacağımı biliyorum,o yüzden yapmamaya karar verdim sizlerede teşekkür ederim 🥰
TombulHatun Bonibon_ bana geçenlerde biri bir ürün atmıştı geniş taç gibi hem saçı tutuyor hemde şalın kaymasını engelliyor ona bakacağm bulursam sana atayım bir bakarsn işine yarar belki