parlaa incinmissindedi napalm kaderimiz bu bacım ya seni seviyorum diyip aslında sevmeselerdi öyle daha kötü olurdu
Eskobar parlaa o zaman rutin haline getir her gece yatmadan seni seviyorum de Eşek değilya oda karşılık vere vere alışır
parlaa TombulHatun Denerim 😂 Bide ben böyle de düşünüyorum belkide yanlış düşünüyorum ama ilk o söylesin o söylerse ben hep söylerim zaten ilk ondan gelsin diyorum ama gelmiyor maalesef ilk ben söylersem de götü kalkar djjdjs
TombulHatun parlaa kalkmaz ya neden kalksın evlilikte bu işler tek taraflı olmuyor sen bir kere söyle kapıyı aç muhtemelen devamı gelir baktın gelmiyor söylemezsin bir daha 😂😂
parlaa TombulHatun ay bilemedim şimdi peşimden koşuyor demesin sjsjjs Bide geçen ben dedirttim demesi içime sinmedi diye trip attım üstüne bide ben kalkıp söylesem olur mu ki gurur diye bişey var yani anlatabildim mi ajdhjwgahshhshs🤣🤣
TombulHatun parlaa ay 10 yıllık evlisiniz aşkta gurur yoktur bence sevmenin gururu mu olur 😂 ben olsam söylerim
parlaa TombulHatun peki söylesem de söylemese ozaman napayım söylemeye devam mı edeyim yoksa ağzına mı sıçayım 😂😂
ctuugba parlaa bizde 13 yıllık evliyiz her gün söyleriz birbirimize eşiniz söylemiyorsa siz söyleyin ona onu sevdiğinizi bir zaman sonra eşiniz de siz talep etmeden söylemeye başlar 🌸🫶🏻
Oluyorumanlasana parlaa hissettiriyorsa duymanın ne önemi var bnm için yok hani sevdiğini hissediyorum yeterli işte sürekli seni seviyorum diye götümde dolassa sinir basar
parlaa Oluyorumanlasana Evet hissettiriyor fazlasıyla ama duymak önemli bence tabi her zaman hergün değil ayda. Bir. Bile yeterli bana jsjdjs🤣