Nerden başlasam bilmiyorum biraz uzun olacak . 16 sene önce bosandilar annem bırakip gitti biriyle evlendi ben ortaokuldayken geldi 1 kere yanıma ben görüşmek istemedim öğretmenlere söyledim gönderdiler. 14 yaşlarında fecebooktan yazdı bende laf söyledim tabi yanımda üvey annem de vardı o da gaz verdi her kadın çocuk doğurur her kadın anne olamaz falan baya saydirdim. Bir daha asla konuşmadık 2 kere doğum yaptım arayıp sormadı abimle sürekli konustular abimin çocuğu oldu ona birsuru takım falan aldı çok destek çıktı. Babam yıllarca onunla gorusmiceksiniz diye baskı yaptı hiç görüşmek istemedim zaten ama bu baskılarda neden olmuş olabilir. Fazla uzatmicam babam evli 2 çocuğu var eşiyle arası pek iyi değil 1 hafta kadar önce eşi evi terketti ama ertesi gün geldi . O gece babam enneme gitmiş konuşmuşlar babam beni aradı ertesi gün ablan geldi ben gelmez sanıyordum bi hata ettim annenle görüştüm konuştum dedi . Tamam olabilir konuşma bir daha dedim. Ama babamın niyeti farklı annemle sürekli görüşeceklermis bende onu alırsan hayatına beni sil evinize ayak atmam dedim. Senin sözün benim için değerli sen illa görüşme dersen görüşmem dedi ama bugün abim gil çarşıya çıkarken sapin annenin yanına demiş torunu görsün demiş. Gelin söyledi bana. 2 senelik evli abim gelinimizle annem arada konuştular abimin zoruyla çünkü o da konuşmak istemiyordu. Neyse 2 yıldır konuşurlar ve ben her seferinde sorarım beni sordu mu diye asla beni sormazdi. Bugün gorusmusler benim için o çok inattır ama karşısına cikacam konusucam demiş. Bir yanım çık konuş diyor bir yanım yillarim bitti 1 kere bile nasıl oldugumu merak edip sormadı neden konuşayım ki diyorum. Zaten ağlamaktan konuşamam bile . Babamdan yüz bulduya sırf ondan konuşacak. Ama ben hem babamın eşine saygısızlık yapmak istemiyorum herseyime kosturdu özürlü çocuğu olmasına rağmen bunu ona yapmak istemiyorum. Olayın dışında kalmak istiyorum çünkü biliyorum 1 kere konuşsam affederim. Ama bir yandan da istiyorum annem olsun yanımda olsun ama bir yandan da yıllarca yoktu diyorum . Siz olsanız ne yaparsınız affeder misiniz . Olayın dışında mı kalırsınız?