Eskobar ben bile bilmiyorum ki hangisiydi elimde sadece cantasıyla duran bir alet var hic biyerinde yazmıyor bakıyorum bakıyorum yok aldıgın zaman sende anlayacaksın kutusunu attıgın zaman baska biyerde yazmıyor benimki yeni degil kac yıl oldu demek istediğim o hani tam modelini bilseydim de sana daha iyisini al derim mesela iphonelar hepsi telefon hepsi cok iyi demi benimki iphone 8 sen niye gidip 8 alasın ki 14 vs varken üstelik benimkini alsan yüzde 98 geri donusturulmus olanı alıcaksın bu ne demek yani philips geri gonderilen aletleri tamir edip tekrar satısa sunuyor ve zaten bunu yazıyorlar dikkat etmen gerek ornek sen gidip iPhone 8 almaya kalksan suan yine yüzde 90 ikinci el alıcaksın aynı mantık iphone 8 depolama alanı nere 14 nere lazer de aynı benimkinin atısı kesin simdikilerden daha azdır git cok atıslı olanı al sana dikkat etmen gerekenleri söyledim yukarda üstelik simdi acıklamalarında acık renkli kıllar için koyu renkli kıllar için vs daha detaylı yazıyor benim kılar hep sarı kumral acık kahve seninkiler belki koyu siyah yani verdigim örnek gibi düsün hepsi aynı alet hepsi aynı model zaten sadece sürümleri farklı atıs farkı var bazısı daha cok atıs yapıyor bazısı kablosuz da kullanabiliyor tek fark bu ama alet aynı model aynı umarım bu sefer anlatabilmişimdir ya😂