Kızlar 5 yılllık evlıyız hep kocam küser hep trıp atar mal gibi bişi yapsamda yapmasamda.Sizden akıl istiyprum olmuyor Boyle artık ne yapmalıyım tek tek taktik ögretin bana.!
Mesela kac gundur reglm diye yanasmıyor ondan bi kac gun öncede ben reglm diye yalan söyledim ya konusmaya vs gelmiyor sadece ilşkide geliyor bende istemiyorum soyledım düzelmedi. Hep sinirim bozuk iş diye bahane edıyor geldıgınde. Yanı tamam iş sorunu olabilir ama hepmi iş yani yoruldum artık suratsız ne yapsamda suratı duzelmez. Neyse merhaba merabayıx yanı. Mesela bu gun aksam yemegi yiyoruz. Cocuklar biri 4 biri 2 bucuk yasında 2 cocugum var kavga edıyorlar yemek basında sonra eşim Küsüp Kalkıp yemekden gidiyor. Balkonda yiyoruz millet duyar dıyemı nıye bilmiyorum sormadımda konusmadımda. Yanı aksama kadar kalsa ne yapacak acaba cocuklarla cocuk bunlar ne beklıyor defalarca aynı seyı soyluyorum zaten cocuk cocuk diye ama yok.beyni basmıyor zaten de işte ne yapayım sımdı ben. Bundan sonraki hayatında nasıl davranayım evya neler yapayım vs vs önerileri yazın kızlarım