kurabiyevarsimitvar gizlilimon Yasmini emzirenler kullanamıyor gülüm. Ben Cerazette kullanmıştım 1-2 kutu sonra emmedi Yasmin’e başladım. Emzirenlerin kullandığı Zlynda ve Yazz diye biliyorum yine de sen Doktora yahut Eczaneye de danış.
kurabiyevarsimitvar gizlilimon 1 kutu kullandım galiba adetimin düzenini bozmamıştı bir yan etkide yaşamadım doktorum doğumdan sonra onu yazmıştı sadece emzirenlere göre olduğu için koruması Yasminden falan daha az o yüzden ilişkide yine de dikkat etmeniz lazım
TombulHatun kurabiyevarsimitvar benim eşim de sorun var sanırım 7 senedir 1 kere zevk almıyorm dediğini duymadm 😂 biraz anlayışlı olsalar eşleri için biraz fedakarlık yapabilirler ama çoğu için kadn hamile kalmş kalmamış pek önemli olmadığı için
kurabiyevarsimitvar TombulHatun zevkten çok rahatsız oluyorlar yoksa ben de eşimin hiç zevk almadığını görmedim sadece olmasa daha güzel olur tabi diyor xpdöqöxwlaldk
TombulHatun kurabiyevarsimitvar ahaha hiç rahatsız olduğunu da dile getirmedi ama sırf uğramamak için tabiki olmasa daha iyi olur der benimki de 😂😂
kurabiyevarsimitvar TombulHatun dile getirseler ne tepki vereceğimizin farkındalar çünkü xpwöaçxşqisf
bittercikolataa gizlilimon bence en iyisi prezervatif ben çok memnunum, eşinin biraz anlayışlı olması lazım bu konuda
TombulHatun Anonim84 çok şükür hiç yırtılma yaşamadık, biz sadece yumurtlama günlerinde ekstra geri çekiliyorz onun dşnda çekilmiyoruz, çok şükür senelerdir bir sorun yaşamadık