Laledmrrr Bizim 1 hafta bazen 10 gün oluyo ilişkiye girmemiz süzün ne sıklıkla oluyo ben şikayetçiyim 10 gün olmasından ben daha sık olmasını istiyorum hep bende yaklaşmak istemiyorum 10 günde bir olması normal mi
Laydgaga Laledmrrr bence normal değil sağlıklı bir ilişki hafta da 2-3 kez olmalı aile terapistleri De hafta da en az 2 defa birlikte olmalı diyor
ayse_orhan Laledmrrr 10 günde 1 geç evlilik hayatında sex için. Kaç yıllık evlisiniz? 10 günde 1 olduğunda kendisimi yanaşıyor? Belki kendisini başka yollarla tatmin ediyordur. Bizde bir günden bir yada birden aniden olur. Sexin sağlıklısı en az haftada 2-3 kere olmasıdır.
birgenckiz bizde iki güne bir bazen üç güne bir olur genellikle, her gün yapmayı da çok sağlıklı bulmuyorum açıkçası. ama 10 günde bir baya az🤔
papatya02 Laledmrrr bazı haftalar 2 defa oluyor bazen 1 hafta olmuyor düzensiz bizmde eşim çok istekli değil malesef benmde . Bu aralar bende ters tepti çok istekliyim ne yapıyosam adam yaklaşmıyo resmen
jartiyerlikadin Laledmrrr bazen her gun bazen 2 3gunde bir. Bebeğimiz var ona bağlı biraz😂 10gun bence geç. Ama tabi iş hayatı, yorgunluk, cocuk vs genel düşünmek lazım sebepleri
papatya_ Laledmrrr Benim 3 aylik bebeğim var biz 9 aydır abi kardeş gibiyiz evin içinde bence buna bile şükret canım sen beterin beteri var
Olivetti Laledmrrr hamile olmadan önce haftada 4-5 olurdu şimdi 6 aylık hamileyim haftada 2 kez oluyor. Belki eşin çok libidolu bir erkek değildir ama bnm eşim için 1 hafta 10 gün uzun bir zaman
Busrakrsnf Laledmrrr Aynı durmada bizdeyin bundan iki ay kadar birşey yoktu iki güne bir oluyordu ama son iki aydır ben yakınlaşsam bile yorgunum vs diyip beni geçiştiriyor 😫
Ecemcc Laledmrrr iki tarafta mutluysa bundan sıkıntı yok bence. Eşimde bende pek istekli değilizdir bu konuda canımız ne zaman isterse 10 günde 1 olur 15 günde bir olur bazen haftada 1 kez olur nezaman istekli olursak şimdi böyle olunca iyi bi evliliğimiz yok mu demek oluyo 😅