Moderatör Başvurusu 🧚♀️
ZRaporu hayırlı olsun b nde başvuru yapacaktım ama açılmıyor sayfa neyse sağlık olsun. ☘️ Benim şu adımı düzeltir misin kuzum yanlsi yazmışım duzeltemiyorum geri 😁
Ortasekerlikahve sağol beybi 🙃 ama adını ben düzeltmem 😁 o kadar yetkim yok 😂 @NaimeYilmaz halleder ona bir rica et 😚
ZRaporu tamam canım 🤗
NaimeYilmaz merhaba
Benim ismimi rica etsem düzeltir mısınız açarken hesabı yanlış yazmışım 🍀
Peride Ben başvurmak istemiştim fakat web sayfası mevcut değil diye hata veriyordu hep nasip degilmis. 😊
Peride bende mod olmak istiyorum başvuru yaptım
senOlsanBari olmazsın kuzum kimisi başvuru yapmamış foruma bi girmiş mod olmuş yani insan kayırıyorlar haksızlık yapıyorlar
BirVarBirYok ben başvuru yaptım oldum kimin neyi kayıracaklar. Başvurun olun sizde..
- Düzenlendi
BirVarBirYok insan kayırma söz konusu olamaz ,kimse kimseyi tanımıyor . Başvurucaksın onlar değerlendirecekler. Forumda geçirdiğin süreye vs. Şeylere bakılıyordur . Aktiflik önemli. Mesela profiline gir bugüne kadar kaç yorum yazmışsın ona bak . Bu tür şeylere bakılıyordur diye düşünüyorum.
Nietzsche ooo hayirdi olsun 😍♥️
BirVarBirYok kimin neyden ne kazancı olacakta kayıracaklar ki böyle düşünme bence. Yorum sayısına ve burada vakit geçirme süresini baz alıyorlardır