Bugün eşimin abisinin doğum günüydü, kendisine pasta yaptırdık ve evlerine gittik sonrasında abisinin eşinin ablası ve cocuğu da geldi, eltimin ablasının kızı cocugumun üstünden atlarken diziyle kafasına vurdu ve benim 13 aylık kızım yere düşünce bende sesimi yükseltmeden dedim ki, buraya geldik mi sürekli cocuğa zarar geliyor yani, eltimde bana dedi ki ozaman gelmeyin. Bende sonra eşimin yanına cıkıp belli etmeden dedim ki annem bizi bekliyor gidelim mi? Diye, arkamdan da seyirci kaynamam bekleyin benide eve bırakın diyince ben de dedim ki, şuan acelemiz var seni işin bitince x götürsün sonra eşim bana indi herkesin içinde sen benim annemle nasıl konuşursun vs dedi. Tabi uzatmadım ordaki şeytanlara belli etmemek için, eşime dedim sevgilim annem bekliyor diye evden cıkarttım eşimi. Sonra eşime dedim ben sadece annene, seni x bıraksın bizim acelemiz var dedim diye beni herkesin içinde çekiştirdin, yengene deseydin sen bize nasıl gelmeyin ozaman dersin evine geldik böyle mi misafir ağırlıyorsun diye. Sonra eşime dedim ben yengenin yaptığını bize gelmiş olsalardı sana özel pasta yaptırsalardı, yengene tepkim sinirli bi tavırla gelmeyin ozaman olsaydı ne olurdu dedim, yengeme bırakmaz ben senin ağzına yüzüne sıçardım komaya sokardım seni dedi. Bende dedim kendisine, seninle daha evli kalmak istemiyorum sana ailenle mutluluklar dedim ben mi hatalıyım?