xyzem coksukur06 sen dedin de ne oldu zihniyetli tövbe mi etti dilsiz şeytanı zulme uğrayanlara karşı demiş herkesin günahına burnunuzu sokun diye değil istediğiniz yere asılmayın lütfen şu dini
coksukur06 xyzem haram olan şeyleri güzelmiş gibi anlatıp insanları yanlışa sürüklemekte insanlığa yapılan bir zulümdür bi halttan anlamıyorsan yorum yapma. Şu dini derken bile çok basitsin bu kadar basitleştirdiniz herşey pühhh yazık
xyzem coksukur06 pühh mü niye tükürdün şimdi hakaretmatik 😂 tamam canım ben gidip tövbemi edeyim sende bi papatya çayı iç
coksukur06 aysglhale bok yolu günah sokma arkadan dedik diye din hocası olabilseydim keşke sok kızım sen sok ne bulursan daya gitsin🤣🤣🤣🤣
xyzem aysglhale benim diplomalarım yeter onun din hocası hallerine de neyse herkes cennete gidecek diye bi kural yok üslubu konusunda tartışmayacağım sende yapmayıver arkadan kadını sinirlendirdin bak 😂😂😂
Sokaklambasi coksukur06 Farkinda misin bilmiyorum ama sen de din icin en az kotuledigin kisi kadar kotu bi orneksin su sozlerinle. Bir üst yorumunda peygamberden bahsederken bi sonraki sozlerin?
coksukur06 Sokaklambasi ben kadının yaptıklarını söyledim o yaparken ayıp değil ben söylerkenmi ayıp yanlış