Kızlar 2023 Ekim ayında özel bir hastane de septorinoplasti ameliyatı oldum yoğun bir kemik eğriliği ve kırık vardı onalr düzeltildi ve kemeri alındı ameliyattan çıktığımda ameliyattaki çekilen fotolara baktım burun ucum da hala yamukluk vardı doktora söyledim hayır gayet güzel, ödem vs. Vs. Diye geçiştirdi ödemdir şudur budur diye diye bu güne geldim doktoruma 1 yıla kadar burundaki eğriliğin devam ettiğini bu eğrilik yüzünden nefes problemimin devam ettiğini anlatamadım ayrıca bütün bunlar olurken şeklini de asla istediğim gibi yapmadı sadece kemeri almış küçük kaydırak gibi bir burun değil görenler hiç bir değişiklik yok ki hiç estetik olduğun belli değil diyor gerçekten de belli değil ha bi de 40 bine oldum ameliyatı çok ilgisiz bir doktordu her neyse şimdi ben devlette tekrardan revizyon olabilir miyim (özeli kaldıracak gücüm yok artık çocuğum var ve çok yüksek meblağlar istiyolar) yaparlar mı sizce? Hem gerçekten kemiğin düzelmesini istiyorum gerçekten nefes almak istiyorum hemde şeklini daha güzel olsun istiyorum bilgisi olan var mı bu konuda çevresinde falan