dskran SevDakuSu3356 bi Karadenizle olarak benimde kusurum burnumdaydı hem biçimsiz hem de sağlıksızdı yaptırdım kurtuldum özgüvenim bile arttı evli olmama rağmen teklif geldi
Kimsemkimimyaw SevDakuSu3356 benimde burnum biraz kirpik birqzdq goz kapqgu dusuklugu var hepsinden az ama zararlari yokta yapilsa iyi olur😂
papatya_ SevDakuSu3356 Benim kusurum da çok saf olmam her söylenen şeye inanirim yalan da olsa ve kin besleyemem😕
Gul57 dskran merhaba nerde ve kime yaptirddinz benim de saglik acisindan yaptirrmam gerekiyor doktor arastiriyoru m
dskran Kimsemkimimyaw çalışıyorum iş yerine gelen bir kaç kişi teklif amaçlı konuşmuştu az çok konuşmasından anlıyorsun zaten
dskran Kimsemkimimyaw göz kapakları çok sıkıntılı benim bi akrabam yaptırmıştı kadın mahvoldu acıdan gördüğüm buydu yani belki sende farklı etkisi olur ama burun ameliyatı çok rahat sadece nefes alamıyorsun tamponlar çıkana kadar yaptır gitsin
ayse_orhan SevDakuSu3356 bende çok kafama takıyordum 1 sene önce yaptım burun ameliyyatı insan önyargılarından kurtuluyor resmen. Takmıyor kafasına yaptır canım👍🏻
birgenckiz açıkçası ben burnumdan felan memnunum öyle göze batan bir şey yok takıntılarım da yoktur. sadece biraz daha uzun olmayı ve gözlük takmamayı isterdim🤷🏼♀️ ama yapcak bişe yok
Naberbenz SevDakuSu3356 burnumu yaptırdım ben ama eski burnumda aşırı güzeldi eğiklik olmasaydı üst dudaklarım dolgun değil dudaklarımı beğenmiyorum