Bubenimoykumm perimasali802_ hoşgeldin perim. Nasılsın neler oldu özet geçersen sevinirim. Yeni sezon bomba gibi başladı bugün okul maratonu. 😎😎😎
perimasali802_ Bubenimoykumm hoşbuldum canim süreç güzel geçti onun için çok iyi oldu artik haber verip çıkıyorum Öncede oyleydi ama işte şuan iyiz şükür İşleri yoluna giriyor çok güzel sonuçlar alırız inşallah burda söyleyemiyorum ama bazi işler benide bekliyor olabilir 🤫✨
perimasali802_ lgrth kardeş kıskançlığı yaşıyor bence ilgiyi ona versen daha çok yani bilemiyorum ya cok zor
lgrth perimasali802_ zaten ilginin çoğu onda kardeş daha geri planda büyüyor zaten hep böyleydi 🥲 kardeşi de seviyor büyük bir kıskançlık sezemedim
perimasali802_ lgrth aç olduğunda kendi istemezmi acaba ilk oğlum da öyleydi seçici ve bazen zorla olurdu baktim Yok olmuyor karışmadim butun gün aç kaldığı oldu bile sonunda gelir şunu yiyebilir miyim diye söylerdi Arada yine oluyor ama zorlamiyorum
lgrth perimasali802_ çok nadir ya keyfi isterse yediği şeylerde aynı şeyler besin değeri yüksek şeyler değil çok zorlanıyorum en zorlandığım konu artık gücü kuvveti kalmadı çöp gibi dolanıyor 11 kg ne demek 3 yaşı bitirmişsin
perimasali802_ lgrth yemediği şeyleri farklı sekilde ver çorbaya yani mücver tarzida olabilir Haklısın inanki üzülmemek elde degil doktorla bir konus iştah açıcı şurup verir belki
lgrth perimasali802_ veriyorum şuan zaten keyfi isteyince anca tiksiniyor her şeyden ya kek seviyor yemediği şeyleri kekle veriyorum o da nereye kadar.. büyüdükçe tiksinip seçmeye başladı bir de önceden de az yerdi ama bu kadar seçici değildi
perimasali802_ lgrth Allah yardımcın olsun bir tanıdığım da böyle dışardan bile getiriyorlar çocuğa ama yine yemiyor