Yaklaşık birkaç aydır acayip şekilde akıntım var doğumdan sonra genital bölgem eskisi gibi değil akıntım gelirsen çişimi yapiyormusum gibi hissediyorum ve saat başı çamaşır değiştirmekten bıktım artık sürekli ıslak aynı durumu yaşayan var mı bı akıl verin hastaneye de gitmek istemiyorum bebeğim var malum ortalık fena ha birde sürekli cisim varmış gibi hissediyorum acaba doğumda mesaneme veya rahmimde bir problem mi oluştu anlamıyorum 🙄

Bir de eşim cinsel ilişkiye hep doğaçlama başlar bazen hiç olmadık zamanlarda kontrol etmeden ben rahat edemiyorum o başlayınca ben tuvalete gidecek deyince de o söyleniyor 🙄

Adilazimdegil Bence bir doktora görün canım hastaneye gidemiyorsan bile telefonla destek al tam nedenini bilemedim hamilelikten ne kadar zaman geçti? Ondanda kaynaklanıyor ola bilir.

ayse_orhan bebeğim 6.5 aylık oldu canım ondan kaynaklı olduğunu sanmıyorum ama acaba doğum esnasında zarar görmüş olabilir mi diye düşünüyorum

Doktora gitmeden ve ultrasonla bakmadan anlaşılmaz canım. Mesanende problem oluşmuş olabilir. Sonuçta hamilelik süresince sürekli mesaneye bir baskı oluyor.

Esmerimmm enfeksiyondan olur Muki acaba hamileyken son zamanlarında enfeksiyonum vardı tek kullanımlık bir ilaç içmiştim