Benbenimsenkimsin Kızlar ilk kez yapicam pek bilgim yok haftada üç gün günlük 5 saat ne kadar fiyat istemeliyim? Kendi evimde bakicam kız çocuğu 3 yaşında ☺️ yardımcı olursanız memnun olurum 🤗
xyzem Benbenimsenkimsin teyzem bi ara hafta içi tüm gün asgari ücret çalışıyordu galiba ona oranla bişeyler isteyebilirsin
TombulHatun Benbenimsenkimsin asgari ücret üzerinden saatlik hesaplama yaparsak aşağı yukarı 7.500 TL filan yapar 10.000 iyidir bence çocuk bakmak zor büyük sorumluluk ister ama fazlasını da veremez sanırım kendisi de tam zamanlı çalışmıyormuş,
perimasali802_ Benbenimsenkimsin para da olsa sorumluluk alamam ya sanki bnce yapma anlik Allah’ım korusun insan korkuyor ya Yada yaparım diyorsan 10000 iste
Benbenimsenkimsin deleted29 12.000 kabul etmez çok der :) haftada dört gün calisan birisi 13 alıyormuş 10 desem?
Bosversene deleted29 yok ebesinin nikahı kafın kendisi o kadar maaş alıyor mu acaba iyice abartın bide kendi evinde bakacak 3 yaş kız çocuğuna bakmak çok zor olmamalı
Benbenimsenkimsin TombulHatun kendisi de eşi de öğretmen. Ben 10000 düşündüm 7.5 8 az gelir çocuk büyük sorumluluk diyim. Siz düşünün benim fikrim böyle diyim 9. Bucuga mi iniyim sence
TombulHatun Benbenimsenkimsin siz düşmeyin hatta siz saati 200den kapı açın pazarlık filan yaparlarsa en son 10a düşersiniz, çocuk bakmak çok zor şahsen ben yapamam yani
Benbenimsenkimsin Bosversene saat ikiyuzden günlük 1 e gelir ben günlük 800 isticem kendisi de eşi de öğretmen versin bir zahmet sorumluluk aliyorum
Benbenimsenkimsin perimasali802_ değmez ya çocuk okutacak eevlendirecek olsam ihtiyacım olur yaparım sma ihtiyacım da yok aslında:)
perimasali802_ Benbenimsenkimsin güzel para yani kendine Birikim yaparsın ama bu Zaman da kendi çocuğumuza bile yetişemezken başka bir sorumluluk bilemedim canim