aysglhale Sinsipisi bende aşırı zayifim ya 3 çocuk var bnmde libidom çok yüksek macun yedirebilirsin atom🫶
Sinsipisi Sutlucikolati valla hayatımda ilk defa sıkı diyet ve spor yaptım 😄 23 kilo verdim 3 ayda bütün tuşlara aynı anda bastım 17 yaşımdaki kiloya döndüm herkes şok oldu memleketten dönünce
lgrth Sinsipisi tüm duşları detaylı açsana ben birkaç tuşa basılıyım 😂😂 2 ayda 7-8 gitti 21 daha vermek istiyorum spor başta iyi gidiyordu ama vaktim olmuyor diye gece yapıp uykusuz kalıyorum diye yapmayı bıraktım maalesef
buzdankalpler suhaaa egzersiz yaptıkça enerji de yükseliyor daha dinç hissediyor insan bu yüzden libidosu artmış olabilir.
Sinsipisi lgrth hergün tempolu 10 bin adım . Haftada 3 gün step aerobik 1 saat. Evde pilates yaptım. 3 litre su ve diyet canım
lgrth Sinsipisi ay benim dışarda yürüyecek yerim yok maalesef evde spor yapmaya çalışıyordum çok yorgun düşünce onu da bıraktım haftada bir kilo ya veriyorum ya vermiyorum aralıklı oruçla
Sinsipisi lgrth toparladı ama iyice sıkılaşmadı şuan kendi evime geldim spor yürüyüş hepsi kaldı spor salonuna yazılmayı düşünüyorum kalçam karnım bacaklarım yumuşak şuan
firdevskartal Sinsipisi peki diyet yaparken nelere dikkat ettin. Ben korkuyorum diyet yaparsan sütüm azalır diye?