Cicekliperde öncelikle çok geçmiş olsun rabbim güzel haberler versin inşallah, ilk gebeliğimde yaşadım planlı bir gebelikti bir sabah kahvaltıda kokuyla midem bulandı ve test yaptım çok belirgin bi çizgim çıktı vs derken süreç başladı hemen acile gidip kan verdim tabi o zamanlar sonuötan falan anlamıyorum aile hekimi yakınımızdı ona attık wp’den bizi aradı ve sağlık ocağına gelmemizi söyledi neyse gittik vs hayırlı olsun gebesin işte şuan 3-4 haftalık henüz görünmez 10-15 gün sonra gidin doktora hemen gitmenize gerek yok vs dedi biz 10 gün sonra gittik kadın doğuma 5+3 uyumlu bi kese var ama bebek görünmüyordu doktor şuan boş haftaya gel dedi bize oluşabilecek ihtimallerden bahsetti geç döllenme de olabilir boş gebelik de olabilir dedi bir sonraki hafta tekrar gittik yine yoktu beklemenizi tavsiye etmem 7+2 falandı çünkü bebek yok boş gebelik dedi geç döllenme olsa bile yolksak olması lazım artık dedi bomboş kese kürtaj olman lazım dedi birkaç gün toparlan alalım dedi tabi ilk gebelik ilk heyecan vs asla kabullenmedik 7-8 ayrı doktora gittim 10 gün içinde ve hepsi aynı şeyi söyledi devlete de gittim özel hastaneye de özel kliniğe de prof doktora da ama kese boştu aksini söyleyen yoktu, en son kabullendim toparlandım ve kürtajımı yapacak iyi bir doktor buldum muayenehanesinde yapılacaktı ve saat verdi gittik imzaları attık öncesinde bi dil altı hapı verdi 1 saat bekledik zaten yarım saat sonra kanamam başladı meğer artık çok geç kalmışım zehirlemeye başlamış hap da rahim ağzını yumuşatması içinmiş operasyon esnasında zorlanmasın diye neyse yarım saat içinde oldum çıktım velhasıl zaten büyük bi şırınga ile yapılan vakumlu kürtajdı nitekim kese de boşmuş patolojide de boş sonuç geldi yanlış yapıp beklettiğim için 11+4 falan olmuştu kese rahim zarar görmüş 6-7 ay korunmasız ilişki yasaktı. Sormak istediğiniz birşey varsa sorabilirsiniz epey bu konuda uğraştım🤦🏼♀️ inşallah güzel sonuçlar alırsınız