maco_44 7 haftalık kalp atışını flanda duydum bazıları keseye göre bebeğe göre yapıyo banada yaparsanız çok sevinirim 🌷🥹
dertetmempertederimteaser3 maco_44 keseye göre erkek duruyo kese uzunsa erkek yuvarlaksa kız diyolar bide bebenin başı vücudundan büyükse erkek aynı orantıdaysa kız diyolar keseye göre erkek görünüyo yani şuanda
belengaz23 dertetmempertederimteaser3 tespit gibi tespit 👏ya da şey yapsın ipe yüzük geçirip sallandırsın kafasında benimki tuttu her ikisinde de 😂
maco_44 belengaz23 yaa bi kızım var birde oğlum olsun isterim tabi sağlıklı kız olsada başım üstüne ama erkek olursa çok mutlu olurum 🥹🤲
dertetmempertederimteaser3 belengaz23 heeee laann bende de yaptılardı bileğimde yaptılar bana ama bi kız bi erko şahıs çıktı ama erko düşünmüyorum 💅
maco_44 belengaz23 benim rus çin maya kan yenileme kızımda tuttu kız gösterid. Bundada erkek gösterdi bakalım tutacakmı yüzük testide erkek bakalım bi umut😅
vahsikelebekk maco_44 kız ne 4 ay sonrası en kötü 16 haftalıkken belli olur zaten 7 haftalıkmış 2 ay bitmiş yani😄 bizim 13. Haftada belli olmuştu erkek😄
maco_44 belengaz23 ayy inşallah yaaaa dua olsun söylediklerin🥰🥹🤲 bir kızım bir oğlum olsun daha ne isterim sağlıkla sıhhatle doğsun kızım zaten çok güzel bi abla olacak
dertetmempertederimteaser3 belengaz23 knk allah muhafaza bi tane bana yetiyo artıyo merak etme😂😂 bi tane daha olsaydı bu saate ölürdüm ben
belengaz23 dertetmempertederimteaser3 öyle deme knk valla bende kıza hamile kalırken öyle dedim de şimdi bak benim kadar oldu 😂abisinden daha olgun daha akıllı
dertetmempertederimteaser3 maco_44 heee evet bi tane kızım var şimdi 1 yaşına gircek dişleri falan çıktı 4 tane var şimdi bi de dün farkettim 5.nin de ucu gelmiş 🥹🥹