Bubenimoykumm Kızlar iyi geceler. Kimler burda kimler burda yok. Eskiden askı alırdık hatırladım da şimdi askı alan var mı ya. Desenize sohbet yok kaos yok askı nerden olsun 🤣🤣🤣 Eski sohbetleri özledim.
xyzem Bubenimoykumm ben burda birisine uygulamayı kullanmaya başlayalı Türkçen ne güzel düzeldi dedim diye askı almıştım uygulamayı da övdüm kızı da ama işte 😂😂
Siyahbeyaz_ Bubenimoykumm bende geçen sene bu uygulamaya girdiğimde çok sohbet oluyordu güzeldi ama şimdi tadıyok sohbetler yokkk
Bubenimoykumm Eskobar bir keresinde 21günlük askı almıştım ama yani çok anlamsızcaydı. Neysr o zamanlar bura özleniyordu sohbetler güzeldi . Şimdi kaos yok bişey yok 🫢
Meraktan Kuduruk post açanlar gecesini anlatan pozisyonları anlatan kimse yok herkes gitti mi yoksa üzerlerinde toprak mı var bilmiyorum valla hiç memnun edici degil olmaz böyle 😄 kışın soguk olur ısınmak gerek diye inşallah alevlenirsiniz
Meraktan Bubenimoykumm valla ben girmedim de peride topluca girdi herhalde hadi kudurmayak mı ama yok tık yok 😄
Meraktan Bubenimoykumm atın üstünüzden toprağı valla açın bir yanarlı dönerli post alevlensin ortalık 😄
parlaa Bubenimoykumm burunlarımızı karıştırıp koltuğun altına silak hahaha Erzurumlu niloyaaa favorimmm wjhsjwjsn🤣🤣