28 yasındayım cinselliği ilk eşimle tattım ama son zamanlarda bazı sorunlar yasıyoruz açıkçası o biraz yetersiz olduğumu dğşğnğyor 8 senedir evliyiz onun aklını basından almak istiyorum demin mesela arka pozisyonda yapamıyorsun bunu falan dedi bende alınmamış gibi yaptım tabi bunda onun da bazı suçları var çünkü her gün onu bastan çıkarmaya çalışsam azgın der hiç oralı olmasam hep benden bekliyorsun der
Akşal cocugu uyutuyorum yanına geliyorum mesela yatak odasında pinekliyor yanına ptuuorum kedinin ciğere baktığı gibi bakıyorsun diyor aslında normal zaman geçirmeye gelmiş oluyorum ilişki başlatma konusunda sorunların var tecrübeli değilim o yüzden buraya geldim mesela sakso çekmekten nefret ederdim midem bulanırdı şimdi ben söylğyorum o istemiyor farklı şeyler denemek istiyorum
Envai çeşit fantezim kıyafetim var bu arada çok açık şeyler giysem mesela bunlardan hoşlanmıyorum der falan nasıl davranacağımı bilemez oldum bana akıl verin fikir verin baskılıyor gibi beni oysa ben kendi içimde çok istekliyim