Biyiklim Eskobar yüzden başka,sonra kollar koltuk altı,bacak,en son özel bölge, bende öyle yapıyorum çünkü 😅
noname81 Eskobar ben bacaklardan başlıyorum en uzun orası sürüyor diye sonra kolar genital göbek koltuk altı bıyık
ardle Eskobar hayırlı olsun😍😍 git dusunu al jilet kullan sonra bütün vücut başla seviyesini istersen ilk once düsük tut 3 te falan canın yanmazsa arttır zaten makine ten rengine göre seviyeyi otomatik ayarlıyor ona gore de yapabilirsin sonra vucudunu iyice nemlendirmeyi unutma parfumsuz krem kullan birde bir atıs yaptığın yere bir daha yapma sonra kasıntı vs olabilir ama korkma normal cilt alısık olmadıgı için sonra geciyor
Biyiklim Eskobar hepsini birden yaparsam 1 saatten fazla sürüyor, bir gün kol ve koltuk altı, diğer gün bacak ve bacak arası, yüz zaten 5 dakka
Biyiklim Eskobar benim ki Philips değil riomi, sen nerden başlıyayım diyince yazdım, ama benim ki etki ediyor şuan hamileyim diye yapamıyorum, sadece yüze yapıyorum
Eskobar Siyahbeyaz_ bana @ardle aldırdı valla ona duacı olacağım o demese almazdım belki içimde kuşku vardı
ardle Eskobar ben yüze hic yapmadm demiştim de sana koltuk altı bacak diye gidiyordum hep bu sırayla en son bikini
Eskobar ardle sabah yaptık denememizi anlık bi yanma oluyor cıs ediyor ama geçiyor Tabi benim canım tatlı olduğu için ilk atışa kendimi ikna etmem uzun sürdü😂 Bikini ve koltuk altı yaptım ilk denemeyi bakalım
Eskobar ardle sırtımada yapmak istiyorum ama kendim nasıl ulaşabilirim kocacığımda sağolsun yapacağını sanmıyorum😂 O kadar laf etti ceza olarak onada yapcam 😂