Bubenimoykumm beyazat küsünce çok uzatmsyın sorun neyse konuşun halledin. Küsken tabiki sevişilmez.. Birbirini anlayın şuna küstüm buna küstüm bana sarıl deyin. Küsmek nedir ya. 🥰
aslanmom beyazat hayır asla bu zamana kadar böyle bir ceza vermedik tam tersi hep yakınlaşıp barıştık
kurabiyevarsimitvar beyazat özellikle cinselliği ceza olarak kullanmam lâkin küsken, kırılmışken aklıma cinsellikte gelmez. O gönlümü alır, sonra bana cinsellik olarak adım atar o ayrı mesele.
TombulHatun beyazat küsken kırgınken nasıl cinsellik yaşansın zaten bizim aklımıza gelmez cinsellikten ceza olmaz adam akıllı sorun neyse konuşulup çözülür ondan sonra olacaksa olur
TombulHatun bloomsync aradaki sorunu çözünce kutlama seksi tabiki güzel 😂 ama biz birbirimize kırgınken kızgınken yapamayız aklımıza gelmez yani ilişki
meral1234 bloomsync bizim gibi olan biri daha hep diyorum kavga ettiğimiz gün niye hep böyle bitiyor 😂
TombulHatun meral1234 5 gün mü 5 gün hiç mi konuşmaya çalışmadı eşiniz biz genel de akşam tartıştysak kırgın uyurum o gün ama sabah işe giderken 1 saat yolumuz var mutlaka eşim konusunu açar konuşur genel de de konuyu çözmeden arabadan indirmez. 7 seneyi geçti evliyiz sayılıdır böyle 2. 3. Güne kırgınlığın uzaması