Yanlış olabilir son zamanlarda böyle düşünmeye başladım bence erkekler hayatlarında gerçekten bir en fazla iki kez aşık olur uğruna yapabileceği bişeyleri bir kadında geçerlidir çünkü yıllardan beri hep çok rahatlar sorumluluk ona göre bin kere sevse de bir kere sevse de erkek bu yüzden baskı yok bu konuda onlara ama ben kadınların daha kolay ve daha çok aşık olabileceğine inanıyorum kadın rol yapamaz ama erkek yapar bu yüzden de bu fark anlaşılmıyor erkeklerin aşık olması için davranışlar önemli değil sadece o an sebepsiz bir yükseliş gibi
Ama kadınlar daha çok anlam yüklüyor bence çocuğu varsa bi adama bi kadın aşık olur sonradan da olur ilk başlarda sevmese bizim için cinsellik önemli onlar için genel geçer bşey o yüzden biz ilgi sevgi şefkat en çokta prenses gibi hissettiren dünyanın en çirkin adamına da aşık olabiliriz mesela o ilgiyi keser yolumuza bakar sonra başka bi adam bunu hissettirse yine aşık olabiliriz gibi bilmiyorum bence böyle
Mesela eşimi çok seviyorum onun için çok şey yaptım yaparım da ama asla onsuz olamam diyemiyorum hiçbir zaman gerekirse yoluma bakarım sevgim de zamanla azalır beni bebek gibi seven başkasına aşık olabilirim yani niye olmayım ki