anneciksultan Cicekliperde bir sürü var hem bekarlıktan kalan hem evlenirken aldığım ancak doğumdan sonra aldıklarımı tek kullanıyorum Eski formuma nasıl dönecem 😿😿😿
sosyolog1kadin Cicekliperde zayıflicam diye almıyorum ama ihtiyacım var önerilere açığım sütyen değilde yarım atlet toparlayıcı tarzı istiyorum 🤣
Cicekliperde sosyolog1kadin bana kardeşim hediye etmişti öyle markasız bi şey ama mükemmel bi şey. Toparlar mı bilmiyorum sadece acayip rahat
Bubenimoykumm Cicekliperde iki tane Penti lotus İki tane suwen toparlayıcı İki tane kom toparlayıcı Birkaç tane de farklı zamanlarda aldığım arada kullandığım. Kullanmadıklarımı tutmuyorum dolapta fazlasına gerek yok
anneciksultan Cicekliperde inşallah ya Bi tuhaf oldum Çok kilom yok ama yine de şekilsiz birşey oldum göğüsler orantısız biri çok büyük geliyor Sarkmış olması zaten içler acısı Hep emzşrmekten süt dolup dolup boşalırsa pörsüyecek de sarkacak da 😔😢😔😢
kurabiyevarsimitvar Cicekliperde 5 tane ama en çok 2 tanesini giyiyorum ve kolay kolay sütyen kullanan birisi değilim elbise falan giyersem takarım onun harici özgürler xleöaçxğwlsl
Eskobar Cicekliperde 4 tane ama daha fazlası lazım ama kendime uygun asla bulamadım bi hep bi dışarıya kaymalar pürtlemeler anlamıyorum
rouge_ Cicekliperde ay benim coktur ya 3 koca çekmece sadece sütyen her renk cesit var neden bilmiyorum ama seviyorum üstelik cogu zaman bant falan kullanırım 😂
rouge_ Cicekliperde bilmiyorum ki ya kışları kullanıyorum en cok ne biliyim bazı kıyafetler için askısız var dikişsiz var rahat var cekici var spor var sırtı acık elbiseler için var falan derken öyle oldu