xyzem biliyor musun bu galiba biraz da alıskanlıktan ben ilk evlendiğim zaman aynı seye düsmüştüm birkac ay sonra eşim 2 günlüğüne gitti iş için neye uğradığımı sasırdım o daha gitmeden zaten üzülüyordum ve söyleyemiyordum da gozum doluyordu sanki ne 2 gün yani veda ettim arkadaşımı aradım ağlayarak birde beni tanısan asla böyle biri degilim ama insan alısıyor demekki oysaki anne evinde de herkes biyere gittiginde evin tadını cıkarırdım istedigim her odada oje sürmek bile hosuma giderdi dkdkd sonra dedim ne oluyor kendine gel isterse 3 ay gitsin ne bu hal ve bir kac saat sürdü kendime geldim bu sureyi aslında degerlendirebilicegimi benim için aslında iyi olduğunu kendimi dinledigimi kendimle vakit gecirmeyi herkesten daha cok sevdigimi hatırladım cidden bıraksalar da ben evde sessiz sessiz oturayım maskemi sürüp film acıyım dışardan yagmur sesleri gelsin huzurlu huzurlu sıcacık istediğim herseyi yapayım canım yemek isterse yiyim pişirmek istemezsem pişirmiyim alısverise gidiyim bisey almasam bile gidip yeni gelen cilt bakım ürünlerine bakıyım üstünü okurum falan evde kitap okurum ne biliyim hersey cok keyif verici geliyor bana şimdi istiyorum gitsin mesela ama yok