sanslikralice Selam Kızlar Kasım indirimleri başladı favorilerimde ki bir çok şey düşmüş siz neler alacaksınız bu ay Benim düz bota ihtiyacım var ama aklıma yatan bi model yok 🥲 Neler alıyorsunuz aklınızda neler var merak ediyorum gönderin gelsin 🤩
kurabiyevarsimitvar sanslikralice Daha bakmadım indirimlere ama kendime güzel bir spor ayakkabı almam lazım acilen. O yüzden önceliğim ayakkabılara bakmak olacak.🫠
rouge_ sanslikralice ayakkabı alıcam sephora indirimi bekliyorum makeup by mario ve hourglass ürünlerini özellikle ve cilt bakımı ürünleri alıcam goz kremi cilt kremi falan birde mont gibi seyleri de o zamana bıraktım özellikle kozmetik cilt bakım ürünleri cok güzel iniyor .mac indirimi bekliyorum kirpikleri alnına kadar kıvıran kirpik kıvırıcısı + her sene 2 tane aldıgım sabitleme spreyi hep aynı indirmde alırım 1 sene yeter birde primer son olarak parfüm bakarım ama aklımda bir marka yok şimdilik
sanslikralice kurabiyevarsimitvar kurabiyevarsimitvar canım kesinlikle Skechers öneriyorum asla ağır kaba değil biraz pahalı ama inan ki değiyor başka hiçbir ayakkabıyı giymiyorum sürekli onu giyiyorum ayakta yok gibi saatlerce yürü asla yormuyor ayakta yok gibi eğer fiyat yüksek dersen kredi kartına 3 taksit yapıyorlar mağaza da online da da vardır aklında olsun
sanslikralice rouge_ Oo senin baya alınacak varmış liste çok güzel 😍 Mac kirpik kıvırısına bende bakayım bir de canım parfüm de ne önerirsin şu an libre kullanıyorum güzel ama daha sexi bi koku arıyorum
Avakadobuu rouge_ hangi göz kremine karar verdin cnm bnde almayı düşünüyorum senin tercihlerine güveniyorum
sanslikralice Siyahbeyaz_ benim de öyle ya gir hayatıma ya da çık git aklımdan çalıyor sürekli arka fonda😀
rouge_ sanslikralice onerdigin kremi aldım 🥰 birde clarins double eye aldım önce bunu denicem sonra senin söylediğini yada bilmiyorum degişebilir de sana yazarım kullandıktan sonra 🌸
kurabiyevarsimitvar rouge_ Bacım önerebileceğin gözaltı morluğuna iyi gelen bir şey var mı? Görünce aklıma geldi yazayım dedim bayadır gözaltı morluklarıma bir şey arıyorum çok fazla seçenek var kafam karışıyor.🫠
sanslikralice rouge_ clarins bende merak ediyorum kullan bakalım canım memnun kalacağına eminim yorumlarını bekliyorum 🥰
rouge_ kurabiyevarsimitvar ya aslında ne var biliyor musun schiseido maskesi var onu kullandım ben 2 kere falan aldım yani cidden o kadar mı iyi gelir bir goz maskesi ama benimki uyumadıgım zaman falan oluyor ve cidden geciriyordu fakat şöyle bir problem var o bir maske kullanıp kullanıp atıyorsun ve fiyatı inanılmaz yüksek attıgım zaman sinirleniyorum dkdk o yüzden krem alayım biraz yüksek de olsa fiyatı bare yine böyle içerigi dolu olsun işe yarasın zaten 1 sene götürüyor goz kremleri dedm ve clarins double eye serumu aldım içerigi bomba gibi kalite kokuyor bakalım etkisi nasıl olucak bu olmasa schiseido goz kremi alıcam bunlara bir kere para veriyorsun ve paranın hakkını alıyorsun birde tek kullanımlık goz maskeleri cok severim garnierin turuncu maskesi var o da cok iyi özellikle dolaba koyarsan
lgrth sanslikralice kalmıyor hayat zor 😂 sanslikralice sen deyince farkettim ki benimde ihtiyacım var 😅
rouge_ sanslikralice bütcen varsa delina exclusiv cok güzel bir kere sıkman yeter birde sacına sıkıyorsun yıkanana kadar pesinden o koku geliyor insanlar peşine takılıp parfüm soruyor cok seksi kadınsı koku bence ama senin sevdiğin parfüm notalarını bilmiyorum bunlar benim sevdigim tarzda dior jadore de güzel ama gorunus olarak olgun duran kişiler uzak durmalı chloe love story ciceksi seviyorsan cok güzel Montblanc beyaz şişe olan güzel valentino born in roma güzel kalıcı vs bombshel de güzel ve vücut spreyi bile kalıcı