mlksrdl Merhaba kızlar benim oğlum 3 yaşında 2 gündür düşüp sürekli çıkan bı ateşimiz var yani surupsuz asla dusmuyo veriyorum aradan bı kaç saat geciyo gene yukseliyo gene şurup veriyorum dusuyo sonra gene yukseliyo vs acil doktoru gördü çocuk doktoru kanına bakıldı enfeksiyon yok normal crp dedi bu nedir anlayamadık yani başına böyle bişey gelen varmı kızlar?
kurabiyevarsimitvar mlksrdl sarımsak kürünün çok faydasını gören var yapıyor musunuz? Ben bir türlü düzenli veremiyorum hep bir şey çıkıyor😮💨
kurabiyevarsimitvar mlksrdl 1 diş sarımsağı küçük küçük doğra, içine 1 çay kaşığı bal kat, 5 damla da limon sık karıştır. Hasta olmadığı zamanlarda haftada bir ver. Hasta olduğu dönemlerde günlük ver. Karışımı isteğe göre fazla da yapabilirsin yetişkinlerde yiyebilir
mlksrdl Bubenimoykumm yok istemedi benimde aklıma idrar tahlili gelmedi ben cep den şüphelendim doktorun yanına çıkarken o yüzden kan testi istedim
mlksrdl Bubenimoykumm şimdi ben onu zibinla yatırıyorum kolları ayakları buz gibi oluyo pijamaları i giydiriyorum yanıyo nasıl yapcam anlamıyorum gece serin oluyo diye battaniye örttüm ama ateşi yoktu sabah bı kalktım gene yükselmiş ateşi ama asla ama asla battaniye yi üstünde tutmuyo birlikte yattigimiz için genelde ben ortuyorum battaniyeyi kendi üstüme onu da acıyo üstümü