klp gullum Yani aklıma pozisyon yada düşünce gelmiyor bir türlü o yüzden sizden fikifimler istiyorum 😁
klp klp kız cidden bu uygulama neden böyle? Sözde kids ve momda peride artık eskisi gibi değil diyorlardı onun için sizden yardım taktikler pozisyonlar istemeye geldim 🔥🔥🔥
klp gullum Bence de ister ufak bir temasta kalkıyor zaten dün ki fotoğraftan sonra adamı ilk defa öyle görüşüm 🤣🤣
klp gullum Şimdi bizim bir kızımız var odamızda yatıyor o sorun değil ama böyle evin farklı konumlarinda denemek istiyorum aslında bazı postalrda denk geliyorum hayal gücü geniş olanlara bayılıyorum 🔥🔥
klp gullum Bu ay gecelik sipariş ettim iki tane eşime de akşam fikifiki için hangisini deneyimlemek istersin diye fotoğraf attım 😁
Siyahbeyaz_ klp Asko daha karnım çok da büyük sayılmaz henüz daha güzel pozisyonlar yapabilirsin don alabilirsin yatak ucunda olabilir koltuk köşesinde olabilir sandalyede de olabilir tabii dikkat et
klp Siyahbeyaz_ Evet aşırı büyük değil ama ikinci gebelik ya hızlı çıktı baya halı ile bu pozisyonlari da çok seviyorum