Herkese merhaba kızlar en başından uzun uzun anlatıcam ben sevismeyi fantaziyi seksi seven ve dolu dolu yaşamak isteyen birisiyim son 6 ana kadar hiçbir sıkıntımız yoktu son 6 aydır kocamınkisi ya kalkmıyor kalksa içimde iniyor😂 inince birdaha kalkmıyor yada çok kısa sürüyor aynı mahidenşn altın günündeki gibi hazırlan süslen püslen cin gibi tıktıktık bitti oluyor haliyke benimde hevesim kalmıyor artık sevismek istiyorum evet ama öyle alalade değil hazırlanmak istiyorum e bu kadar hazırlığı 10 dk için yapmak da zoruma gidiyor artık. Ha birde sürekli ben yanaşıyorum sürekli sıkıldım artık ne zaman yanaşmayacağım desemde isteğime engel olamıyorum ve yanaşıyorum bir bebeğimiz var ve fiziğime gelecek olursak çocuktan öncesine bakarsak kat ve kat daha iyi hiç kilolu orantısız bir vücudum olmadı ne zaman sevişelim uyuttuktan sonra desem gece gündüz farketmez çocukla birlikte uyuyor uyanmıyor da bir kaç kez uyandırdım sevistik ettik neyse ama sonuç yine aynı oda üzülüyor dile getiyot neden böyle diye ama bilemiyorum artık canım çok sıkıldı önceden ben yeter derdim artık o kadar uzun sürüyordu ve 1-2-3-4-5 hiç fark etmez hep okeydi bu arada yaşlarımız 23-25 ne yapacağım yetmiyor desem kendini eksik hissedecek daha fazla uzaklaşacak doktora görünmeyi kendisi de düşünüyor ama ben teselli edeceğim diye olur arada insan kafasını toplayamaz odaklanamaz falan diyorum ama arada olmayı da geçti artık şöyle 48 saat sevişsek doymayacak pozisyondayım ne diyeceğim ne yapacağım bilmiyorum bana acil destek acilllll