uzaydanbirisi Kızlarr , 2 tane mini etek aldımm , biri deri diğeri de gri pileli etekler oluyor ya onlardan . Üstüne büstiyer almak istiyorummmm , ama bilemedim nasıl bişey alacağımı , fanfinifon yapmadan önce giycem ona göre önerirseniz 🙂↔️🤪🫠🫠👅🔥🔥🔥
rouge_ uzaydanbirisi al sana fanfinbonbon kıyafeti valla isteyen adam her türlü istiyor hic ugrasmaya gerek yok dkd hatta nedense böyle özensiz olduğunda daha çok beğeniyorlar gibi tatlı mı geliyor nedir anlamadım bugünkü modum budur hava buz gibi sıcacık ısınıyorum mis gibi film de izliyorum cok huzurlu bu tarz tavsanlı pandalı cilekli milekli de var arada kulaklarına da dokunuyor hahahaa sonu da yatakta biter yani bilmiyorum niye denemek bedava 😂
topuklukadin uzaydanbirisi aşkım mekan ve sert mi yoksa romtik mi geçecek bununda ayrıntısını verde başlayalım.
benimadimcurulay rouge_ ay o kadar haklısın ki ahshhshshs çocuktan sonra fantezi falan hak getire full pijamaylayım 😂😂
kurabiyevarsimitvar rouge_ gerçekten aşırı doğru… Eşim normal pijamalarım varken daha çok yanaşıyor elleşiyor xşwöqösşwp1çsş
topuklukadin uzaydanbirisi o halde bordo favori rengiyle jartiyer takımı ve üzerinde transparan gecelik ona uygun ruj ve loş ışık yatak odasında yatağın uç kıskında çağır kocanı ve duvardan duvara fik fik saçlarından tutsun