lgrth bende herkesten chloe signature kokusu alıyorum cogu parfumde benziyor muadilleri birebir aynısını yapıyor bende 100 ml olan var hala dolu duruyor sırf bunun için elim gitmiyor birde cok sıktıgında bir cig kokusu oluyor nasıl anlatsam bilmiyorum ama cok dikkatli sıkılması gerekiyor delinanın da normal olanını bende sevmiyorum exclusif olanı seviyorum ama tek bir kere sıkıyorum cünkü yayılımı cok kuvvetli bir parfüm fazlası güzel olmuyor onun mor olanı da menekse gibi kokuyor bana çok seviyorum temiz koku ama o fiyata illa almalı mıyım dersen yok derim para ayırıcaksan ve böyle içini cıvıl cıvıl enerji yayıcak içini acıcak parfüm istersen jadore lor hem kalıcı hem o kadar hos ki nasıl biliyor musun hani bahar aylarında cok kısa bir zamanda bazen yoldan geçeriz agacların oldugu yerlerden böyle beyaz beyaz cicek acan agaclar olur üzüm dalı gibi onun adı ne ya şimdi uyuyamam aklıma gelmese neyse umarım gozunun önüne gelmiştir işte mesela o agacların altından gecersin miiisss gibi kokusu gelir ya ve orda kalmak istersin ama cok kısa sürer tam öyle kokuyor ne denir akasya sanırım ya böyle akasya kokusuna benzetiyorum eger adı oysa ve bana bahar açan çiçekler falan anımsatıyor dişil enerjim modum yükseliyor hem ciceksi kokular genelde böyle daha cool olur fakat bu hem ciceksi hemde insanı kendine cekiyor yani sıcak