roseerz Kocamın telefonunda eskorta fiyat sorduğunu gördüm konuşma devam etmemiş gidip gitmediğine emin değilim gitmediğini söylüyor hamileyim 1 hafta sonra doğuracağım ne yapacağımı bilmiyorum
perimasali802_ roseerz ne diyeceğimi bilemedim beter olsun sakin kalip doğumunu yap tekmeyide bas belki öyle akillanir
xyzem roseerz insanın en özel anlarını nasıl da mahvediyor bu gerizekalılar ailen yanındaysa bence de onlara asla çaktırma fikrin doğumdan sonra değişebilir ama Onu kesin boşanacağına ötle bi ikna et ki doğduktan sonra çocuğunu saatlik göreceğinin acısını yaşamaya başlasın
rouge_ roseerz sen bebeğinizi tası onun yaptıgına bak🤦🏻♀️🤦🏻♀️ kadın aşla unutmaz suan affeder belki ama birgün aklında da kalbinde de bitirir onu
firdevskartal roseerz allah belasını versin. Kanıt toplayın. Bir restaurant gidiyosunuz ne için yemek yemek için o da öyle bir şey madem gitmedi ne diye araştırdı…. Bence aileniz arkanızdaysa doğumu beklemeyin gidin ailenizin yanına kanıt da var
roseerz perimasali802_ Arkadaşlarıyla bişeyler içmiş onun etkisindeymiş pişman olmuş o yüzden konuşmanın devamı gelmemiş falan filan ama bende tam olarak öyle yapacak gibiyim şuan ailem yanımda o yüzden sessiz kalıyorum kesin boşanırım 1 aya
perimasali802_ roseerz rabbim yardımcın olsun inanki kötü bir şey söylemek seni kirmak istemem ama bunu sineye cekme boşanıp boşanmamak senin kararın iyicene burnundan getir belki birdahada içmez
roseerz perimasali802_ Hayatım ne yapacağımı da bilmiyorum ki yüzüne bakmasam soğuk yapsam ailem yanımıza geldi doğum yapacam diye onlar anlayacak gülsem yüz bulacak
roseerz xyzem Çocuğun en ufak bir teknesinde aklı çıkıyor zaten hemen sarılıyor öpüyor doğduğunda daha fazla bağlanır diye düşünüyorum umarım pişman olur o zamana kadar
xyzem roseerz böylr lohusa depresyonuna girmiş gibi yap ne bileyim son ay stresliyim ondan eşime kötü davranıyorum herhalde ya bana batıyor fln de ama ona eskisi gibi olma yoksa devamı gelir doğumdan sonra da 40 gün bar kesin yine arar eskort
xyzem rouge_ bi anda da olmuyor kadında erkekler gibi ani değil yavaş yavaş bitiriyor kendi se farkında olmadan sonra yokuşu çıkıyor düzlükte yoruluyor insan istersen dünyaları sersin o saatten sonra bitiyor
rouge_ xyzem evet birden olmuyor tabi herkese gore degişiyor ama duruma göre genelde ilk ona inanmak istiyorlar sonra yavas yavas kabullenme ve son
roseerz syleyememm Bende öyle düşünüyorum ve öğrenmem için sürekli daralıyorum en son mikrop kapmışım bak yaptıysan söyle ona göre tedaviye başlamam lazımmış çocuk zarar görecek falan filan dedim ama yeminler ediyor yapmadığına